Schokkend: Zo zag Caroline van der Plas eruit toen ze jong was

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Caroline van der Plas, leidster van BBB, oftewel: de BoerBurgerBeweging. Ze is ontzettend veranderd sinds haar jeugd. Zo’n transformatie had je nooit verwacht!

Caroline van der Plas in haar jonge jaren

De leidster van de BBB partij, Caroline van der Plas, wordt steeds populairder. Ze leidt een partij die staat voor gezonde burgers, boeren, jongeren én voor een gezonde economie, maatschappij en gezond onderwijs. De politica is erg actief op haar Instagram. Laatst plaatste ze een foto waarmee ze haar volgers flink verbaasde. Ze zette namelijk een foto van zichzelf online waarop ze een aantal jaren jonger is. De foto komt, als we de reacties moeten geloven, uit de jaren ’80. Caroline staat er stralend op. Ze lacht ontzettend leuk en haar haar en outfit schreeuwen inderdaad “Jaren ’80”. In de reacties gaan mensen los. De fans en volgers van Caroline vinden het een geweldige foto en zijn helemaal fan van hoe ze eruitziet. Er reageren zelfs mensen die haar al kennen sinds ze er zo uitziet. “Aaah!! Zo ken ik je ook nog! Uit de tijd dat jij mijn pamper nog hebt verschoond”, zegt iemand.
Caroline van der Plas laat boeren insmeren

Onlangs organiseerde de BBB een loop. Deze noemde ze de BBBlarentocht. De tocht duurt zo’n 24 uur en is ongeveer 120 kilometer lang. Veel boeren deden eraan mee. Zo ook een stel: Richard Kimman en zijn vriendin Monique. De loop is er om geld op te halen voor de verkiezingscampagne van de BoerBurgerBeweging. In de video die Caroline online zette op haar Instagram zijn de twee boeren te zien. Ze kwamen op bezoek bij de politica voor een glaasje appelsap en wat verzorging. Je ziet in de video dat de twee worden ingesmeerd met allerlei crèmepjes en zalfjes. Moet ook wel gebeuren als je zo lang loopt! De volgers en fans van Caroline reageren allemaal positief op de video. Iedereen is trots en toont respect naar de boeren die zo hard hun best doen voor de verkiezingscampagne van de BBB.
Caroline van der Plas kent veel verlies

Kort geleden gaf Caroline van der Plas een interview af aan het magazine MEZZA. Ze staat ook op de voorkant van de editie. De tekst die erbij staat luidt: “BBB-voorvrouw Caroline van der Plas over controle, schuldgevoel & rouw. ‘Ik wil geen andere man, Jan is nog bij mij.'” In september in 2019 verloor Caroline haar man, Jan. Hij overleed aan een nare ziekte in de alvleesklier. Dit was vlak voor de coronacrisis. Door de crisis heeft Caroline de lockdown als extra zwaar ervaren. Ze kon niks meer delen met haar vrienden, “maar vooral niet met hém”, zegt ze. Ze gaat verder: “Het gemis is er altijd, elke dag.”

Naast haar man is Caroline ook haar vader verloren. Wil van der Plas was een bekende sportjournalist en stond regelmatig in de krant. In 2014 overleed hij op 77-jarige leeftijd. Caroline deelt haar verlies op Twitter: “Ik heb beloofd, zolang ik leef, zijn naam te blijven noemen. De naam van mijn vader. Mijn voorbeeld. Wil van der Plas”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!