Foto: Zó strak zag je Marieke Elsinga nog nooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je Marieke Elsinga ooit zo op de foto zien gaan? De presentatrice gaat voor ‘strak’, en ziet er daardoor ineens héél anders uit…

Marieke Elsinga houdt van de camera, en de camera houdt van haar. De presentatrice staat altijd klaar met haar karakteristieke brede glimlach zodra er een lens op haar gericht staat. Ze is voor een nieuwe fotoshoot toch even uit haar comfort zone gehaald. Dit heeft vooral met haar kapsel te maken!

Marieke Elsinga met strakke coupe in &C

Hoeveel gel zou er in het haar van Marieke gedaan zijn? De presentatrice heeft een verschrikkelijk strakke coupe op haar nieuwste foto’s! Eigenlijk zie je Marieke alleen maar met losse haren, en als ze opgestoken zijn zitten ze meestal redelijk los. Deze strengere look zorgt meteen voor een heel ander beeld. Wie is deze vrouw en wat heeft ze met onze Marieke Elsinga gedaan? Het blad dat Marieke zo ver kreeg is &C. Dit magazine is van niemand minder dan Chantal Janzen. Marieke is er zelf in ieder geval heel blij mee, dat is te zien aan de foto’s. Het is de jubileumeditie van &C; het magazine bestaat alweer 5 jaar. Met Marieke op de cover moet deze editie wel goed verkocht worden. Marieke zegt via Instagram; ”Jubileumeditie van &C! ✨Het magazine bestaat 5 jaar en Chantal en ik praten over de afgelopen 5 jaar en blikken vooruit. Vandaag op de mat. Morgen in de winkels.”

Lees ook: Foto: Onherkenbare Marieke Elsinga laat haar ‘konijntje’ uit

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke maakt zich klaar voor de zomer

Marieke maakt zichzelf helemaal summer-ready. Ze traint voor het perfecte lijf. Nóg perfecter. Ze deelt een foto op Instagram met haar personal trainer, die haar helemaal klaar voor de zomer maakt. Marieke wilt haar lichaam helemaal perfect hebben, en ze is dus ook bereid om daar wat voor te doen. Ze zet bij de foto; ”Getting ready for summer met @Robertodacostaofficial”. Marieke zegt dus zelf ook dat ze zich helemaal zomer-klaar aan het maken is. Ben benieuwd of Marieke haar lichaam erg zal veranderen. Als het aan Marieke ligt wel, de presentatrice is bereid om goed te trainen voor een goed resultaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke strijdt voor Oekraïne

Ook Marieke doet mee aan de landelijke actie voor Oekraïne. Wat er nu gebeurd in Oekraïne is voor iedereen moeilijk te bevatten. De verschrikkelijke situatie raakt iedereen en het is mooi om te zien dat er dan ook zoveel mensen zijn die zich willen inzetten tegen de oorlog. Zo dus ook onze eigen Marieke. Zij plaatst twee berichten over dat ze zich inzet voor het land. Via giro 555 kon je doneren en telefoneren met onder andere Marieke, en nog veel andere bn’ers. Marieke; ”Wat bijzonder om bij te mogen dragen aan deze (radio)dag. En heel fijn samen met m’n mattie @Coenswijnenberg” Marieke is kennelijk blij dat ze zich heeft kunnen inzetten voor Oekraïne en ook een steentje heeft kunnen bijdragen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!