Foto: zo combineert Airen Mylene haar taken als moeder en presentatrice Shownieuws

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Airen Mylene weet haar onregelmatige werkzaamheden als presentatrice van Shownieuws op wonderbaarlijke wijze te combineren met haar leven als moeder.

De bloedmooie presentatrice Airen Mylene moet haar onregelmatige werkzaamheden bij Shownieuws zien te combineren met haar leven als moeder. Tot nu krijgt de prachtige presentatrice dat altijd goed voor elkaar. Op deze foto laat Airen zien hoe ze dat eigenlijk doet.

Lees ook: Dyantha Brooks is heter in Expeditie Robinson dan in Shownieuws
Airen heeft een makkelijk leventje thuis

De uitzendingen van Shownieuws beginnen altijd al laat. Dat betekent dat Airen vele avonden van huis is en overdag probeert een beetje bij te slapen. Daardoor ziet ze haar zoontje over het algemeen iets minder dan ze zou willen. Maar geen zorgen, daar hebben ze in het huishouden van Airen wat op gevonden. Haar vriend en zoontje koken gewoon voor haar, zodat ze niet zonder eten de deur uit hoeft. Ook brengt haar zoontje ontbijt op bed en komt even met zijn moeder knuffelen als hij uit school is. Dan is Airen namelijk wakker. Zo halen ze nog het meeste uit de quality time die ze met elkaar door kunnen brengen. En tot nu toe lijkt dat heel erg goed te werken. Airen leeft thuis als een prinses. Zo kan ze in de avonden, uitgerust en al, Nederland vermaken met het laatste nieuws over alle BN’ers en hun dagelijkse drama.

Foto: Airen geniet graag van een biertje thuis

Airen heeft dus misschien een onregelmatig leven, maar wel een leuk leven. Haar vriend Taeke Taekema was olympisch hockeyer dus die is wel wat gewend als het gaat om onregelmatige schema’s en roosters. Die helpt nu zijn vriendin waar hij kan. En dat vindt hij helemaal niet erg om te doen. Airen kan daardoor enorm genieten van het leven en haar doen wat haar het meest gelukkig maakt. En tussen de bedrijven door weten de twee ook nog wel eens samen te ontspannen en van het leven te genieten. Zo trekt Airen graag thuis een biertje open in haar vrije tijd. En gelijk heeft ze. Je moet ook genieten van de tijd die je hebt. Zeker als je niet zo veel vrije tijd hebt. Het alternatief is natuurlijk dat Airen een biertje open trekt tijdens de aflevering van Shownieuws. en hoewel dat wel heel erg vermakelijk is, zou het misschien niet het slimste idee aller tijden zijn.

Airen is een van de leukste presentatrices van Nederland

Met haar spontane karakter, leuk uiterlijk en lieve lach, weet Airen alle kijkers thuis voor zich te winnen. Shownieuws wordt nog steeds hartstikke goed bekeken en dat heeft deels te maken met de kwaliteiten van Airen. Zonder deze charismatische dame zou het SBS6 programma lang niet zo goed presteren. Airen is namelijk een van de leukste presentatrices van Nederland en daar wordt graag naar gekeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...