Foto: Zo bestrijdt Victoria Koblenko de oorlog in Oekraïne

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko geeft om de wereld. Ze is nu op een missie om Oekraïne te steunen in deze akelige tijden. 

Victoria Koblenko draagt haar steentje bij als het gaat om het oplossen van wereldproblemen. Iedereen die Victoria een beetje volgt op social media weet dat de prachtige actrice veel geeft om de wereld en altijd als eerste klaarstaat om hem ietsje mooier te maken. Ook nu staat Victoria weer klaar voor haar medemens. Ze is behalve beeldschoon ook nog eens heel lief. En dat terwijl ze meestal zo’n streng gezichtje heeft. Victoria zet zich in voor liefdadigheid voor ‘haar’ Oekraïne. Ze hoopt dat ze met het verkopen van sieraden en polsbandjes voldoende geld voor het goede doel in kan zamelen om de mensen van Oekraïne te helpen. Ook probeert ze woonruimtes te vinden voor vluchtelingen en wijst ze op giro 555. Achter Victoria haar strenge gezicht schuilt dus eigenlijk een engeltje.

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko geeft antwoord op meest gestelde vraag over oorlog Oekraïne
Victoria was eerder heel betrokken bij wereldproblemen met deze vieze foto

Nu steunt ze de actie voor Oekraïne, maar Victoria is eigenlijk continu bezig met het redden van de wereld. Zo liet ze zich fotograferen tussen een berg afval om op die manier aandacht te vragen voor de ‘world cleanup day’, waarin iedereen zijn eigen buurtje een beetje schoonmaakt en opruimt om zo wereldwijd een schonere planeet te krijgen. Victoria geeft zich volledig voor haar goede doelen. Ze is een van de weinige bekende vrouwen die zich nog zo hard inzet voor de planeet. Het is bewonderingswaardig. Als iedereen was zoals Victoria, dan zouden er een stuk minder problemen op de wereld zijn, en een stuk meer mooie vrouwen.
Victoria staat zelf ook afval te scheppen

Maar Victoria is niet alleen maar vol woorden. Ze vult die woorden ook aan met haar daden. Zo staat Victoria ook zelf op straat om te helpen het afval probleem op te lossen. er heeft nog nooit iemand zo verleidelijk weten te poseren met een afvalzak in haar hand. Victoria gaat er helemaal voor. Het is goed dat de knappe actrice zich zo inzet voor de planeet. Aangezien ze zo populair is, bestaat er een grote kans dat vele mensen haar voorbeeld zullen volgen.

Victoria is de reddende engel van Oekraïne met haar actie

Misschien zorgt het er niet voor dat de Russen de oorlog stopzetten, maar Victoria en haar polsbandjes steunen de mensen in Oekraïne wel enorm. Elke cent die Victoria weet op te halen zorgt ervoor dat iemand in Oekraïne weer toegang heeft tot eten, drinken en medische hulp. Victoria doet op haar eigen manier enorm haar best om een einde te brengen aan het conflict in het oosten. En vooralsnog lijken haar acties best wel effect te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!