Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!

Laat prinses Alexia hier haar prachtige vormen zien?

Een paar dagen geleden dook deze foto op en natuurlijk ging het hele internet er los op. Want zien we hier nou de prinses der Nederlanden in de sportschool haar beste kant tonen? Er wordt overal geclaimd dat het Prinses Alexia is. Als dat zo is, betekent dat in ieder geval dat prinses Alexia erg hard werkt voor haar prachtige achterzijde. Die wordt sinds Prinsjesdag door iedereen geprezen. De foto is een beetje vaag, dus het valt niet met zekerheid te zeggen dat het hier gaat om prinses Alexia gaat, of om een aantrekkelijke look-a-like. Maar fans van de prinses zijn ervan overtuigd dat Alexia zich hier van een meer kant laat zien.

Lees ook: Foto: Floor Bremer bewondert veelbesproken Prinses Alexia stiekem van een afstandje

Wat zei prinses Alexia tijdens Prinsjesdag?

De knappe prinses maakte tijdens Prinsjesdag een erg goede indruk op haar fans. Ze had een outfit aan waarin je erg goed haar prachtige vormen kon zien. En die zijn nogal indrukwekkend. Maar behalve haar geweldige outfit, waar prinses Alexia alle aandacht mee trok, raken Nederlanders nog over een ander punt niet uitgepraat. En dat is namelijk wat de aantrekkelijke prinses in de koets gezegd zou hebben. Prinses Alexia zou namelijk wat gezegd hebben op het moment dat ze de koets in was gestapt en dat zou misschien wel kunnen onthullen wat ze zelf allemaal van zo’n evenement vindt. Gelukkig zitten er onder de Nederlandse bevolking een hoop mensen die kunnen liplezen en die hebben kunnen uitvogelen wat Alexia nu allemaal gezegd zou hebben. “Ik ben blij dat het voorbij is” zouden de woorden van prinses Alexia zijn geweest na afloop van Prinsjesdag. En dat is ook logisch, want de 18-jarige werd waarschijnlijk helemaal overdonderd door alle plechtigheden.

Lees ook: Foto: Kijker tijdens Prinsjesdag massaal afgeleid door royale derrière van Prinses Alexia

Prinses Alexia heeft een nieuwe piercing

De oplettende kijker is het waarschijnlijk al opgevallen, maar prinses Alexia heeft een extra piercing in haar oor zitten. De knappe prinses heeft namelijk een helix piercing in haar oor zitten. En die had ze een aantal maanden geleden nog niet. Het lijkt misschien onschuldig, maar het laat wel weer zien dat het koningshuis mee gaat met de tijd. In Juni kon je de piercing van de prinses al spotten, maar het viel pas echt goed op de afgelopen tijd, tijdens het circuit van Zandvoort en tijdens Prinsjesdag. Tijdens de GP van Zandvoort droeg prinses Alexia trouwens een ontzettend mooi pakje, waar haar fans nog steeds van lopen te smullen. De knappe dame heeft duidelijk hetzelfde gevoel voor stijl te pakken als haar moeder, want alles wat ze aantrekt staat haar geweldig. Het is elke keer weer genieten als Alexia zich laat zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!