Foto: Zielige Marieke Elsinga weigert om te gaan werken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is nog absoluut niet klaar om weer te gaan werken en kijkt er dan ook ontzettend tegenop. Toch is het goed dat Marieke naar werk is gegaan, want ze ziet er verpletterend uit!

Marieke Elsinga wil nog steeds niet werken

Het is voor de kersverse moeder Marieke Elsinga nog best lastig om haar drukke leven te combineren met haar kindje. Zo heeft Marieke gelukkig een lange periode kunnen genieten van haar zoontje, maar er komt nu toch echt een einde aan. Marieke haar zwangerschapsverlof is voorbij en ze heeft het er zwaar mee. Zo moest haar zoontje heel hard huilen en wil ze nu natuurlijk het liefste bij hem blijven. Toch kan dat niet want Marieke moet naar haar werk toe. Marieke noemt het zelf #eindeverlofstrugles en trekt een heel zielig gezicht.

Marieke Elsinga wil niet van kind weg

Marieke Elsinga zit met collega’s in de stijgers

Gelukkig is het niet zomaar een werkdag waar Marieke Elsinga heen moet, maar een juist hele bijzondere. Het is namelijk weer tijd voor de jaarlijkse Q-Music top 40 Awards. Deze awardshow wordt gehouden in Rotterdam Ahoy. Hier worden prijzen aan grote artiesten uitgereikt en Marieke kan natuurlijk niet ontbreken in deze show. Daarom gaat ze samen met haar Q-Music collega’s flink in de stijgers om er op haar best uit te zien tijdens de show. Het proces ziet er iets minder charmant uit, maar Marieke, Mattie en Domien lijken er zin in te hebben.

Lees ook: Onherkenbare Marieke Elsinga ontploft bijna in agressieve video

Op de rode loper laat Marieke Elsinga alles zien

Het team van Q-Music heeft een daadwerkelijke make-over gehad en ze zien er allemaal op hun allerbest uit. Al valt iedereens oog waarschijnlijk op Marieke Elsinga, want de presentatrice is gekleed in een prachtige rode jurk. Het is een kledingkeuze want alles is natuurlijk rood bij Q-Music en je wil niet wegvallen in de achtergrond. Gelukkig lukt het Marieke om nog steeds enorm op te vallen en alle aandacht naar zich toe te trekken op de rode loper. Zo zien we op het filmpje dat Mattie & Marieke een rondje draaien op de loper en breed lachen in de camera.

Vanuit de zaal filmt Marieke Elsinga zichzelf en collega’s

De Dj’s van Q-Music verzamelen zich natuurlijk allemaal samen bij de award show, want het is één van hun grootste events van het jaar. Marieke Elsinga maakt een leuk filmpje, terwijl ze in het publiek aan het kijken zijn naar de uitreiking. Het ziet er grappig uit want Marieke en haar collega Joost lijken al een beetje verward over of het nou een video is. De collega’s dansen en zingen op de muziek.

Marieke Elsinga schrikt zich rot van Top-40 uitslag

De grote eer van het uitreiken van één van de belangrijkste awards van de avond is aan Mattie Valk en Marieke Elsinga. Zo mag het duo bekend maken wie de grootste hit van het afgelopen jaar heeft gescoord. Deze eer ging naar Flemming met het nummer Automatisch. Marieke lijkt op onderstaande foto zelf ook enorm geschrokken door de uitslag.

Marieke Elsinga schrikt zich rot Q-music awards

Marieke Elsinga sluit avond af met spannend loopje

Het stopt maar niet met de mooie foto’s en video’s van Marieke Elsinga tijdens de awardshow. Als afsluiter van de avond deelt Marieke een video terwijl ze nog even een spannend loopje doet in haar mooie rode jurk voor de camera. Het is wel te zien dat Marieke er fantastisch uitziet op de avond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?