Foto: Zelfs weervrouw Amara Onwuka duikt onder tijdens noodweer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weervrouw Amara Onwuka zegt altijd van noodweer te houden, maar zodra de storm eenmaal begint is ze ineens niet zo stoer meer…

Amara Onwuka is een echt multitalent. Het weer presenteren, waarzegster spelen tijdens het RTL nieuws en daarnaast klust ze ook nog bij als professioneel vakvrouw thuis. Ze hoeft helemaal geen hulp van professionals om haar vloer te isoleren. Dat doet de weervrouw, als ze niet voor RTL 4 aan het werk is, gewoon helemaal lekker zelf. Wel in het weekend als ze vrij heeft. Waar menig Nederlander in de door haar reeds voorspelde hitte bij de airconditioning zit of bij het zwembad zit Amara juist gebukt onder de vloer haar vloer te voorzien van het nodige isolement. Is dit trouwens niet een beetje vroeg? En komt juist zoveel hitte aan de komende tijd. Of weet waarzegster Onwuka meer?

Amara Onwuka duikt onder tijdens storm

Weervrouw spelen is niet de meest veilige baan. Nog heel af en toe doe je de verkeerde voorspelling en in dat geval gaat men los online. Vooral Nederlanders houden ervan als voorspellingen gewoon kloppen. Gelukkig heeft RTL 4 haar zaken meestal goed op orde en zorgen ze bij de zender ervoor dat Amara altijd de juiste informatie in handen krijgt. Dan is het enkel nog een kwestie van mooi of slecht weer te verkopen vanuit de studio. Dat gaat haar nog altijd goed af en dat wordt voor Amara zelfs zo makkelijk dat ze verdere uitdaging zoekt. Daarvoor blijft ze gewoon lekker thuis.

Amara Onwuka wacht op zomer

Amara is geen watje en durft van alles. Zoals op tv verkondigen dat lange periodes van droogte eraan komen of dat onweer aanstaande is. Toch heeft ook zij eigenlijk alleen maar zin in een ding: zomer. Maar dan zit je in Nederland niet helemaal op je plek. Er komt hoe dan ook regen na zonneschijn en sneeuw na warmte. Niks is zo onstuimig als het Nederlandse weer.

Weervrouw voorspelt en krijgt onweer

Maar tegenwoordig kan je jezelf als huizenbezitter gelukkig goed beschermen tegen de kou. Zo ook thuis gelukkig. Als je zorgt voor goed isolement van de vloer bijvoorbeeld. Zomermens Onwuka voorspelt dat ze komende zomer er warmpjes bij zit. Dat ze nu even snel met bijna 30 graden aan de bak moet onder de vloer neemt ze graag voor lief. Er was toch onweer voorspelt door haarzelf. Altijd handig, al die inside informatie die je krijgt als weervrouw. Dan kan je nog is goed plannen. We krijgen van haar allemaal de groeten vanuit haar nieuwe holletje: de kruipruimte.

Amara Onwuka is geen goede verrader

Als Nederlander wil je enkel goed weer. Droog en een aangename temperatuur. Maar Amara weet dat ze zich aan de voorspelling moet houden en ze kan dus niet altijd goed weer verkopen of garanderen. Wel probeert ze op tijd te vertellen of het onweer wordt of zonnestralen. Haar rol als verrader was haar toch niet helemaal goed bevallen, concludeerde de weervrouw toen ze eenmaal klaar was bij de Verraders in 2021. Ze blijft nog wel onder andere co-presentatrice van het televisieprogramma Green Makeover, weervrouw bij Editie NL en het half acht nieuws en hiernaast klusvrouw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.