Foto: Zangeres van RONDÉ maakt volgers gek in nietsverhullend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zangeres van RONDÉ pakt flink uit voor haar concert en geeft haar volgers vast een voorproefje van haar heerlijke lijf.

Misschien ken je ze, misschien (nog) niet, maar RONDÉ is een rising star. Het is een Nederlandse band die je tegenwoordig steeds vaker op de radio voorbij hoort komen. De zangeres van de band heet Rikki Borgelt en is een prachtige, slanke, blonde vrouw. Natuurlijk is ze ook nog hartstikke getalenteerd en heeft ze een heerlijke stem om naar te luisteren.

Zangeres van RONDÉ draagt kortste én strakste topje ooit

Net als vele andere artiesten en bands mocht RONDÉ optreden bij één van de grootste muziekevenementen van Nederland: Vrienden van Amstel. Het evenement is al jaren aan de gang en per jaar zijn er zo’n 20 dagen lang elke dag een show te zien. De beeldschone Rikki Borgelt mocht dit jaar dus ook het grote podium op naast bekende artiesten als Kraantje Pappie, Maan de Steenwinkel en Miss Montreal. Daar ga je natuurlijk niet naast staan in je joggingsbroek en een sweater. Rikki besloot om flink uit te pakken met een stralende outfit… letterlijk. Ze heeft een zilveren, glinsterende broek aan die aan de bovenkant lekker strak zit en langs de benen wijd uitloopt. Daar bovenop heeft ze een zilveren topje aangetrokken. Het is niet zomaar een zilveren topje. Nee, het is een heel kort, heel strak topje met dunne spaghetti bandjes. Het is een ontzettend verleidelijk outfitje.

Rikki Borgelt RONDÉ

Zwetende Rikki Borgelt kiekt zichzelf in mega strak outfitje

Het valt aan de foto hierboven flink op dat Rikki Borgelt, zangeres van RONDÉ, een heerlijk strak lijf heeft. Zo’n lijf krijg je natuurlijk niet zomaar. De prachtige blondine zit aan een ontzettend gezond dieet. Daarmee houdt ze haar lijf en geest in goede staat. Dat is niet het enige, want naast een gezond dieet is het natuurlijk ook belangrijk om in beweging te blijven. Nou, dat kan Rikki goed. Dat blijkt wel uit haar Instagram verhaal. Daar plaatste ze onlangs een foto van zichzelf in een ontzettend lekker strak pakje. Als tekst zet ze bij de foto: “Had geen zin, toch gegaan”, met daarbij een emoji van een flexende arm. Hiermee hint ze natuurlijk naar een bezoekje aan de sportschool. Het outfitje laat precies zien hoe afgetraind het lekkere van Rikki eruit ziet. Wat een beeldschone foto, Rikki!

Rikki Borgelt RONDÉ sportschool

Rikki Borgelt slaat armen in elkaar met bekende man

Hierboven kon je al even lezen dat Rikki, samen met haar band RONDÉ, dit jaar mocht optreden bij muziekevenement Vrienden van Amstel. Zij was natuurlijk niet de enige artiest die daar op het podium mocht staan. Onder anderen was ook Kraantje Pappie aanwezig. Samen hebben ze hand in hand over het podium gehuppeld. De foto’s daarvan verschijnen op de Instagram van Rikki en zijn super aandoenlijk om te zien! De twee hebben een enorme lach op hun gezicht en de haren van Rikki vliegen in het rond. Iedereen wordt al blij van het zien van de foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!