Foto: Zangeres Tabitha knapt bijna uit haar strakke topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tabitha is een beeldschone zangeres die ook echt wel talent in huis heeft. Maar een ding heeft ze niet, een topje dat ruime genoeg zit voor haar prachtige rondingen. 

Zangeres Tabitha heeft het zwaar met krap topje

Zoals je op de foto hieronder kan zien heeft zangeres Tabitha het erg zwaar met haar outfit. Ze besloot om een erg verleidelijk topje aan te trekken. Maar het topje zat zo strak dat je opeens wel heel erg veel van Tabitha kon zien. Het is gelukkig allemaal goed gegaan, maar er werd even gedacht of Tabitha niet uit het strakke topje zou springen. Dat zou toch wel even voor een beschamend momentje gezorgd hebben. Maar het ging goed en Tabitha zag er eigenlijk beter uit dan ooit.

Lees ook: ‘Beste Zangers’ Miss Montreal en Tabitha gaan binnenkort viral

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELFLOVE ♀ (@tabithamusik)

Tabitha presenteert zich als een heuse Barbie Girl

Misschien dat het populaire nummer van Aqua maar de volgende moet worden in haar repertoire, want Tabitha ziet er in dat roze wel heel erg uit als een Barbie pop. Het staat haar echter wel heel erg goed. De mensen van Tabitha haar styling team hebben duidelijk goed zitten opletten. De knappe brunette knalt alleen wel bijna uit haar topje. Nu zal dat voor haar fans niet zo’n probleem zijn, die smullen namelijk van het strakke pakje. Tabitha zelf ziet het probleem er ook niet zo van in. Ze neemt nog even extra verleidelijke poses aan voor haar gemak. De knappe zangeres houdt er wel van om in ieder geval een klein beetje verleidelijk over te komen. En dat is aan de comments onder haar foto zeker gelukt. Mensen zijn razend enthousiast over de knappe zangeres en haar roze pakje. Deze outfit is zeker voor herhaling vatbaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELFLOVE ♀ (@tabithamusik)

Zangeres Tabitha blaast dak eraf bij Paaspop

Natuurlijk moet je als artiest alles geven als je op het podium staat. En dat is ook precies wat Tabitha gedaan heeft tijdens Paaspop. Het publiek van het festival was in ieder geval blij verrast en ook Tabitha zelf was niet ontevreden over haar optreden. Ze deelt op Instagram nog even de leukste momenten van achter de schermen en een paar hoogtepuntjes van het optreden zelf. En daar zitten toch wel wat leuke momentjes tussen.

De verleidelijke blik van Tabitha

Wat nog het meest opvalt aan haar foto’s? Dat is de blik van de beeldschone zangeres. Tabitha zit namelijk zo in het nummer dat ze aan het zingen is, dat er een enorme lading emotie op haar gezicht te zien is. Ze weet in een korte tijdspanne van heel intensief naar super verleidelijk en speels te gaan. Dat is nog eens een talent. Natuurlijk geniet je al van de fantastische muziek, maar de prachtige dame die het zingt zorgt er met haar verleidelijke blikken ook nog eens voor dat je een geweldige avond tegemoet gaat. Tabitha is een zangeres die je daarom echt een keer live gezien moet hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...