Foto: Zangeres Bente laat zich helemaal zien in extreem kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bente draagt voornamelijk wijde kleding waardoor er weinig te genieten valt. Deze keer is Bente met haar goede been uit bed gestapt en haar volgers genieten hier enorm van.

Zangeres Bente heeft voor verandering haar kledingstijl aangepast. Hoe kouder het buiten wordt hoe minder Bente lijkt aan te trekken. Het is niet te hopen dat ze in dit korte rokje naar buiten gaat, anders bevriest ze binnen no time.

Bente doet het tegenovergestelde van iedereen

Het lijkt erop dat Bente niet echt in de gaten heeft hoe het weer werkt. De knappe brunette loopt in de zomer rond met lange wijde kleding. Nu het buiten steeds kouder en kouder wordt, worden de outfitjes van Bente steeds korter. Met een heerlijk kort rokje maakt ze een paar prachtige plaatjes. Haar bovenbenen zijn bijna niet bedekt door dit korte rokje. Naast het korte rokje heeft de mooie zangeres ook nog eens een verleidelijk topje aan. Dit topje is, net zoals het rokje, lekker kort. Het is maar te hopen voor Bente dat de verwarming in het gebouw aan staat. In dit korte topje zie je bij kou snel puntige gebergtes tevoorschijn komen. Haar volgers zijn in ieder geval helemaal weg van het verleidelijke outfitje van de knappe brunette.
Bente deelt paar prachtige kiekjes in een verbluffende omgeving

Een tijdje terug heeft Bente haar nieuwe album ‘Als ik met de wind kon dansen’ uitgebracht. Voor dit album moesten er natuurlijk wel wat leuke kiekjes geschoten worden. Nu zijn er een paar heerlijke kiekjes gedeeld die nog niet eerder waren gezien. In een verbluffende omgeving staat Bente te genieten van de zon op haar bol. De omgeving heeft wat weg van de Teletubbies. Met het groene gras op de achtergrond zijn de plaatjes meer dan goed gelukt. In een wijde witte blouse laat ze zichzelf helemaal gaan in de wind. Voor het eind plaatje vindt de knappe brunette het een goed idee om nog even twee bloemetjes vast te pakken. Deze bloemetjes geven net de extra kleur die deze prachtige kiekjes nodig hebben. Maar zoals te zien is de kleding keuze van Bente in de zomer weer anders dan de meeste Nederlanders. Gelukkig zorgt haar kleding keuze er niet voor dat de kiekjes minder verleidelijk zijn.

Bente Fokkens’ gezicht zit helemaal onder

Voor Bente Fokkens haar nieuwe album heeft ze ook een videoclip geschoten. In de videoclip werd ze alleen wel erg vies. Ze is het bos in gegaan om de videoclip te schieten. Hiervoor moest ze haar gezicht alleen wel even vies maken. Met allemaal modder op haar gezicht loopt ze door het bos. Haar volgers vinden de video helemaal geweldig en hebben alleen maar lovende woorden voor de knappe zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat zich wakker likken door nieuwe bedpartner

Juultje Tieleman heeft een nieuwe bedpartner. Die houdt er wel van om haar te verwennen en likt haar lekker wakker!

Paniek rondom Hélène Hendriks: waarom scoort ze wél als gast bij Vandaag Inside, maar niet als presentator van De Oranjezondag?

Hélène Hendriks scoort niet goed als presentatrice van De Oranjezondag. Maar als gast bij Vandaag Inside scoort ze wel goed! Maar waarom is dit het geval?

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol.