Foto: Zangeres Anouk lijkt doodongelukkig met nieuwe single

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk komt met een nieuwe single en is daardoor helemaal door het dolle heen. Al zou je dat aan haar blik niet per direct zeggen. 

Zangeres Anouk komt eindelijk met nieuwe muziek aanzetten. Haar nieuwe single heet Something Better en staat op het mini-album ‘Trails of Fails’ dat op 22 april uitkomt. Dat is natuurlijk een feestelijke aangelegenheid, dus je zou denken dat Anouk daar echt heel blij mee zou zijn. Maar daar lijkt eigenlijk niks van waar. Integendeel zelfs. Anouk lijkt eerder erg verdrietig over de release van haar nieuwe single, want die wordt gevierd met erg depressieve blikken. Is haar nieuwste nummer dan zo verdrietig?

Lees ook: Deze zeldzame foto van piepjonge zangeres Anouk wekt verbazing

Anouk loopt troosteloos door weiland op deze kille foto

Het eerste teken dat Anouk niet zo blij is met haar nieuwe muziek valt al te zien op een van de promotionele afbeeldingen van het nummer. Daarin loopt Anouk een beetje troosteloos door een weiland. Ze lijkt het niet heel erg naar haar zin te hebben. Het mag duidelijk zijn dat de behoefte aan ‘something better’ er wel inzit bij Anouk als je deze foto’s mag geloven. Maar goed, na alle ellende rondom The Voice of Holland is dat ook niet zo heel erg gek om te bedenken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Anouk laat haar armen er bij hangen op passieve foto

Na een tijdje heeft Anouk genoeg gelopen en blijft ze maar een beetje doelloos overeind staan. Haar armen hangt ze naast zich neer. Anouk lijkt enorm passief op deze foto en ze lijkt niet bepaald zin te hebben om haar nieuwe single te promoten. Dit ziet er eerder uit als iemand die zo snel mogelijk weer terug haar bed in wil.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Anouk staart doelloos voor zich uit

Aan het einde van de shoot heeft Anouk niet eens meer zin om te lopen, dus leunt ze maar een beetje passief. Met haar armen half voor haar gezicht, staart ze in de verte. Het wordt er allemaal niet blijer op. Maar waarschijnlijk is het nummer daar ook helemaal niet naar. De foto’s maken je dan wel weer nieuwsgierig waar het nummer over gaat, dus dat doet Anouk heel goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Hoe klinkt het nummer eigenlijk?

Maar hoe klinkt dat nummer dan precies? Anouk lijkt er al spontaan depressief van te worden, en zij heeft het nota bene zelf gemaakt. Gelukkig deelt Anouk een klein voorproefje van haar nummer op haar Instagram, zodat mensen mee kunnen genieten. En de reacties zijn eigenlijk overwegend positief. Er is dus helemaal geen reden om al die sippe gezichten te trekken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.