Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Normaal zorgt Yvonne er altijd voor dat de focus op anderen ligt. Met haar roddels weet ze altijd veel los te maken. Ook lijkt de informatie die Yvonne deelt altijd (voor een deel) juist te zijn. Iedereen vraagt zich dan ook af hoe ze altijd aan die kennis komt over bekende mensen. Maar nu zet Yvonne zichzelf eens in het middelpunt van de aandacht. En dat doet ze et twee bijzonder mooie foto’s. Op de foto’s kan je Yvonne in een superstrak shirtje zien en dat trekt natuurlijk de aandacht. Yvonne weet het altijd voor elkaar te krijgen om de aandacht van haar publiek te pakken en niet meer los te laten. Met deze outfits is dat ook weer heel goed gelukt.

Lees ook: Yvonne Coldeweijer richt pijlen op onbeschofte Robert ten Brink
Yvonne neemt uitstapje naar de mode industrie

In eerste instantie is Yvonne natuurlijk een influencer die zich focust op nieuws en roddels rondom bekende Nederlanders. Ze had altijd wel wat sponsors, maar was nooit echt enorm bezig met kleding. Daar komt nu verandering in. Met haar nieuwste Instagramkanaal ‘Lifeofyvonne Boutique’ richt ze zich volledig op kleding. Voornamelijk kleding verkopen. En natuurlijk gebruikt ze zichzelf als model voor dat doel. Ze heeft wat dat betreft misschien een beetje afgekeken bij Nikkie Plessen, die ook altijd zichzelf inzet als model voor haar kledingmerk. Yvonne moet ook wel van die mooie foto’s van zichzelf plaatsen, anders krijgt ze die partijen kleding niet verkocht. Het ziet er in ieder geval leuk uit, ook als je uiteindelijk niets wil gaan kopen. Ook als het uiteindelijk niets wordt, Yvonne haar kledinglijn, dan mag de influencer best vaker dit soort foto’s met haar volgers delen.

Lees ook: Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Yvonne stort zich volledig op haar nieuwe kledinglijn

De roddels laat Yvonne heel even links liggen, zodat ze zich goed kan focussen op het lanceren van haar nieuwe kledinglijn. Die is voor Yvonne nu even het belangrijkst. Dat is ook wel logisch, want je kan niet de rest van je leven roddels gaan vertellen voor je beroep. Maar kleding hebben mensen altijd nodig. Of Yvonne uiteindelijk helemaal de overstap zal maken dat weet nog niemand. Dat zal ook wel afhangen van de populariteit van haar eigen kledinglijn. Als dat goed gaat lopen, dan zit er misschien wel een carrière switch in voor de knappe blondine. In plaats van de laatste roddels houdt Yvonne zich dan bezig met de laatste trends. Op zich geen verkeerde switch natuurlijk. Zeker als dat betekend dat de knappe blondine meer verleidelijke foto’s van zichzelf gaat plaatsen. Daar zitten haar volgers namelijk best wel op te wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?