Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!

De strijd tussen Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk gaat door

Het is al eventjes geleden dat Samantha Steenwijk de juicekoningin voor de rechter sleepte. Dat was omdat Yvonne had beweerd dat Samantha illegale dieetpillen zou slikken. Samantha was woedend en spande een rechtszaak aan tegen de influencer. Tijdens die rechtszaak probeerde Samantha haar vijand in de ogen aan te kijken. Dan zou Yvonne namelijk wel zien wat voor een schade ze had aangericht. De juicekoningin besloot Samantha níet aan te kijken. Wel won de zangeres haar zaak en Yvonne moest haar bewering terugnemen. Sinds dien gaat het tussen de twee dames niet heel veel beter. Zo nu en dan popt er wat naar boven in het nieuws dat ze weer kattig naar elkaar doen. Onlangs had Samantha Steenwijk een interview met Beau MondeDaarin vertelde ze dat Yvonne op allerlei manieren zelf geprobeerd heeft om bekend te worden: “Dat is haar nooit gelukt en uit frustratie gaat ze maar over anderen zitten roddelen om zelf bekend te worden.” Samantha bestempeld Yvonne met ‘een heel zielig meisje’.

Yvonne Coldeweijer bijt terug na sneer van Samantha Steenwijk

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer vangt het bovenstaande nieuws snel op. Samantha vindt Yvonne ‘een heel zielig meisje’, maar Yvonne heeft zelf ook haar eigen mening over de zangeres. In haar Instagram verhaal pakt ze Samantha even goed aan. Ze start met een foto van Samantha waar ze zelf een praatwolkje bij zet: “Waarom heeft niemand het meer over mij. Laat ik iets zeggen over Yv dan ben ik weer relevant.” Dat is al een flinke sneer op zich, maar Yvonne geeft zich lang niet zomaar gewonnen. Ze gaat verder met een tweede post van een foto van haarzelf met een praatwolkje: “Mensen kennen jou eigenlijk alleen maar van de rechtszaak met mij”, waarop ze een praatwolkje bij Samantha zet met: “Oh ja dat is waar. Heel erg bedankt nog.” Vervolgens pakt Yvonne haar rivaal aan met haar leeftijd. Ze laat weten dat, ondanks dat ze allebei even oud zijn, ze vindt dat ze er zelf een stuk beter uitziet. In het praatwolkje bij Samantha zet ze: “Wat zie je er trouwens goed uit Yv. Ondanks dat we even oud zijn.” Haar eigen praatwolkje zegt: “Thanks babe.” Deze strijd lijkt nog lang niet over te zijn dus…

Samantha Steenwijk Yvonne Coldeweijer Samantha Steenwijk Yvonne Coldeweijer Samantha Steenwijk Yvonne Coldeweijer

Samantha Steenwijk te vinden bij wel héle stoute beurs

Bobbi Eden en Samantha Steenwijk zijn blijkbaar goede vriendinnen. Samantha was namelijk gezellig aanwezig bij Loversland, van ene mevrouw B. Eden. Één van de grootste stoute beurzen van Nederland. Samantha plaatst een foto van de twee blondines samen op haar Instagram. Ze staan dicht tegen elkaar aan en Samantha laat weten dat ze het erg naar haar zin heeft gehad: “Het is altijd weer te kort om volledig bij te kletsen.” Wij zijn benieuwd wat Samantha precies gedaan heeft op die spannende beurs…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Opvallend: Actrice Plien van Bennekom duikt op als ‘vervanger’ van André van Duin

Plien van Bennekom, bekend als actrice en cabaretière, presenteert Heel Holland Bakt Kids. Ze is daarmee de kinderversie van André van Duin, die nog steeds de normale versie presenteert.

Foto: Jutta Leerdam laat haar troeven bijna uit haar sportbeha ontsnappen

De aantrekkelijke schaatsster Jutta Leerdam weet weer al haar fans te betoveren door even op de grond te gaan liggen. 

Marleen de Rooy neemt emotioneel afscheid van Herman van der Zandt: ‘Laatste rondje met Herman’

Herman van der Zandt stopt bij de NOS. En dat betekende een emotioneel afscheid met zijn collega Marleen de Rooy, die hem intens zal missen.