Foto: Yvonne Coldeweijer betrapt Mark Rutte met relatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne heeft weer iets ontdekt. het is allemaal zeer onduidelijk en een tikkeltje vergezocht, maar wel grappig dat ze zo met dit mysterie bezig is.

In de Nederlandse politiek is er een vraag die al jaren op iedereens lippen ligt. Want heeft Mark Rutte nu wel of niet een geheime relatie? Je ziet de Nederlandse Minister-President nou nooit met een vrouw aan zijn zijde. De meeste mensen denken dus dat Mark liever op zichzelf blijft. Maar Yvonne Coldeweijer, de koningin van de Nederlandse roddels, heeft iets gevonden. En dat deelt ze natuurlijk meteen met haar volgers.

Lees ook: Foto: Monica Geuze verwijdert podcast na nieuws over vreemdgaan vriend Robbert

Yvonne heeft bijzondere beelden van Mark Rutte in handen

Yvonne Coldeweijer en haar leger aan spionnen hadden prima in de serie Game of Thrones kunnen zitten. De prachtige blondine had dat lang overleefd. Ze weet namelijk altijd de laatste feitjes boven tafel te halen. Ook als het over een gevoelig onderwerp gaat zoals de Minister-President. Yvonne heeft namelijk een tip gekregen dat er wel heel bijzondere beelden van Mark Rutte online staan. Ze staan alleen op een Amerikaans YouTube kanaal, waardoor het in Nederland nog niet is opgepikt. Maar wat voor beelden heeft Yvonne dan precies gevonden?

Mark Rutte lijkt wel een relatie te hebben op bijzondere video

In de video die Yvonne heeft gevonden, die dus al maanden op een Amerikaans YouTube kanaal staat, lijkt het er op alsof iemand Mark Rutte een lieverd noemt. Wie het precies zegt is onduidelijk. Wel stapt er aan de andere kant van de auto een man uit, maar je ziet niet wie het is door het betere montage werk. En het is ook heel erg duidelijk dat Mark niet de persoon is die het woord lieverd in de mond neemt. Dat maakt Yvonne wel duidelijk via een foto.

Yvonne doet het betere speurwerk

Een uur lang pluist Yvonne de video uit op zoek naar een spoor van de mysterieuze geliefde van Mark Rutte. Maar na een goed uur de video geanalyseerd te hebben, is Yvonne er nog niet achter wie nu de man uit de video kan zijn. En zegt hij wel geliefde tegen Mark? Het lijkt er toch echt op. Yvonne weet het zeker. Op de video zijn de eerste sporen te zien van de geheime liefde van de Nederlandse Minister-President. Maar wie dat nu precies is blijft nog even onbekend.

Yvonne duikt erg diep in de video

Je kan in ieder geval niet zeggen dat Yvonne niet haar best gedaan heeft om te achterhalen wie de geheime liefde is van Mark Rutte. Ze heeft de video frame voor frame bekeken en telkens de video op pauze gezet, maar ze komt er niet uit. Je ziet wel heel kort een man uitstappen aan de andere kant van de auto, waar eerst niemand stond. Maar wie deze geheimzinnige man nu is, dat blijft gissen. Misschien dat Mark Rutte ooit open kaart wil spelen over zijn liefdesleven, maar die dag is nog niet bereikt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.