Foto: Yolanthe werkt zich in het zweet met flinke bal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is een voorvechter van een gezonde levensstijl. Sporten doet ze graag. Al helemaal als er een flinke bal in het spel is. 

Yolanthe Cabau van Kasbergen kan er zeker wat van. Ze werkt zich graag compleet in het zweet om haar in de absolute topconditie te krijgen. en daar gebruikt ze natuurlijk wel de juiste instrumenten voor. Bijvoorbeeld deze hele grote bal die ze tot haar beschikking heeft. Dus als je Yolanthe ooit hebt willen zien oefenen met een bijzonder grote bal, dan is het kijken van haar nieuwe video absoluut de moeite waard.

Lees ook: Angstaanjagende Yolanthe Cabau smeert zich in met plakkerig goedje

Yolanthe post graag een mooie work-out foto of video

Niet alleen weet Yolanthe de beste trucjes om zichzelf in topvorm te houden, ook weet ze precies hoe ze daar de juiste foto’s en video’s van moet maken om het voor de rest van Nederland ook interessant te houden. Yolanthe bewijst de Nederlandse bevolking op die manier eigenlijk een dubbele dienst. Ze leert de lieve mensen thuis aan wat ze zelf kunnen doen om een beter te krijgen en ze maakt iedereen blij met haar weinig verhullende foto’s en video’s. Want zeg nou zelf, van zo’n mooie sport video van Yolanthe is je hele dag gelijk weer goed. Zeker in de koude winterperiode, omdat je het door Yolanthe haar foto’s en video’s het toch wel stiekem een beetje warmer krijgt.

Yolanthe legt nog je even kort de voordelen uit van zweten

De meeste mensen vinden zweet maar een beetje vies. Yolanthe houdt er duidleijk een andere mening op na. Volgens Yolanthe is zweet niet alleen een essentieel onderdeel van het sporten, het heeft ook nog eens zo zijn voordelen. Juf Yolanthe legt in haar video op Instagram nog even uit want dan precies de voordelen van zweten allemaal zijn. En dat is wel belangrijk, want daardoor vinden mensen het misschien minder erg om even naar de sportschool te gaan. Want zweet is voor sommige mensen nog steeds een belangrijke barrière om niet te sporten. Dan voelen ze zich namelijk vies. Maar ja, als Yolanthe het doet, dan wordt het toch een stuk aantrekkelijker, net als Yolanthe zelf, om naar de sportschool te gaan.

Yolanthe doet even voor hoe je een foto model krijgt

Als je goed oplet, dan weet je na het zien van alle stories van Yolanthe precies hoe je het van een foto model moet krijgen. Yolanthe geeft zelf even het goede voorbeeld door een flinke reeks aan oefeningen te doen. En dat doet ze in een bijzonder hoog tempo. Als je dus het voorbeeld van Yolanthe volgt, dan kan het niet anders dan dat je er straks net zo goed uit komt te zien. Het is niet heel gek dat Yolanthe zo hard heeft moeten werken voor zo’n prachtig . Al het mooie in de wereld heeft tijd nodig. En als er iets mooi is, dan is dat wel het beeldschone van Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!