Foto: Yolanthe doet vreemde workout met onverwachte partner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is natuurlijk een genie als het om fitness gaat. Op deze foto helpt een onverwachte partner met haar workout.

Iedereen weet inmiddels wel dat Yolanthe Cabau van Kasbergen een kei is in fitness. Niet alleen in het beoefenen van fitness, maar ook in het geven van instructies en het helpen van mensen. Yolanthe wil een gezondere wereld. Ze is dan ook een prachtig mens, dat met haar fitness de hele wereld een stukje mooier wil maken. En zeg nou zelf, Yolanthe ziet er geweldig uit. Dus als meer vrouwen op Yolanthe gaan lijken door haar hulp, dan is dat eigenlijk voor iedereen beter. Yolanthe hoeft dat gelukkig allemaal niet alleen te doen. Ze krijgt namelijk hulp uit een onverwachte hoek.

Lees ook: Yolanthe Cabau geniet intens in opvallende gifgroene jurk

Yolanthe en co-ster Jim Bakkum nemen het ervan op foto

Het is nu de tweede keer dat Yolanthe in een speelfilm zit met zangtalent Jim Bakkum. En de twee lijken het prima met elkaar te kunnen vinden. Zo goed zelfs, dat er geruchten ontstaan of de twee niet stiekem iets met elkaar hebben. Voorlopig lijken het gewoon hele goede vrienden te zijn. En wat doe je als hele goede vrienden zijnde? Inderdaad, dan help je elkaar waar nodig. Daarom helpt Jim Yolanthe ook met haar fitness video’s, toen zij daar om vroeg. Het resultaat is een hartstikke leuk stukje beeld, waarin de twee supersterren op een grappige en humoristische wijze hun oefeningen doen, maar waar je ook nog genoeg van Yolanthe ziet. Want het is natuurlijk leuk voor Yolanthe dat Jim komt helpen. Maar daar is het haar volgers niet bepaald om te doen. Die willen gewoon meer zien van Yolanthe haar beeldschone lichaam.

Yolanthe is voorlopig nog niet klaar met de fitness foto’s

Yolanthe heeft voorlopig nog niet genoeg van haar missie om de wereld een stuk gezonder te maken. Ze heeft natuurlijk haar eigen platform waarmee ze mensen helpt diëten en bewegen. Ook post ze nog vaak genoeg op Instagram een leuke foto van hoe ze aan het sporten is. En dat werkt voor veel mensen natuurlijk als een goede motivatie. Als Yolanthe die oefeningen doet en ze ziet er zo geweldig uit, dan kunnen zij er ook geweldig uit zien als ze de oefeningen doen. Meer foto’s van Yolanthe in strakke sportpakjes betekent dus een gezondere wereld. Dat is tenminste de theorie. Of dat waar blijkt is nog maar de vraag. Maar het valt natuurlijk altijd te proberen. Yolanthe zet zich in ieder geval volledig in voor het verbeteren van de levens van haar haar trouwe volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.