Foto: Yolanthe Cabau toont haar geweldige lijf na kletsnatte sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van Yolanthe Cabau zijn door het dolle! Ze worden namelijk aan één stuk door verwend met de pikantste plaatjes…

Het zal je niets verbazen dat Yolanthe Cabau dagelijks in de sportschool te vinden is. Met een figuur als haar kan het niet anders, toch? Maar normaliter laat de beeldschone brunette niet zo veel zien van de avonturen die ze in de sportschool beleefd. Vandaar dat fans dan ook zeer prettig verrast waren van dit overheerlijke kiekje. Yolanthe pronkt namelijk met haar afgetrainde figuur na een overduidelijk intense sessie…

Fans van Yolanthe Cabau gaan wild om doorweekte sportfoto

Yolanthe Cabau mag dan wel vaker haar fantastische figuur laten zien, maar dit bloedhete sportschoolfotootje is toch wel uniek. Want na zo’n intensieve sessie hebben we haar nog nooit gezien! Logisch dus ook dat haar fans door het dolle zijn om het plaatje. En wij stiekem ook! Yolanthe poseert namelijk in een werkelijk piepklein topje en al helemaal haar loeistrakke legging laat niets aan de verbeelding over. En gelukkig ook maar. Want zo’n spectaculair figuur zou niet verborgen mogen worden! Zo kunnen we in dit prikkelende plaatje genieten van Yolanthe in een nietsverhullend sporttopje. Werkelijk, je kan het net zo goed noemen! En dan ook al een maatje te klein, want Yolanthe haar boezem puilt er bijna uit. Het dunne stofje staat zowaar op springen! Dat levert natuurlijk wel duizelingwekkende inkijk op, en daar hoor je ons natuurlijk niet over klagen. Maar dat niet alleen…

Yolanthe Cabau schittert in nietsverhullende sportlegging

Want Yolanthe Cabau is ook voor een gedurfde legging gegaan. Het topje is al om van te watertanden, maar ook van de rest van het plaatje lopen we flink warm! Zo doet het broekje echt wonderen voor haar afgetrainde benen en mogen we optimaal genieten van haar spectaculaire billen. Met zo’n resultaat is het logisch dat je daarmee wil pronken! En dat kan met zo’n heerlijk broekje zeker. Want Yolanthe zal moeiteloos alle aandacht naar zich toegetrokken hebben in de sportschool. Wij hadden in ieder geval nergens anders naar kunnen kijken! Dit plaatje alleen al hebben we moeite weg te klikken. Dat Yolanthe voor zo’n pittige legging gegaan is snappen we echter wel. In haar woonplaats Los Angeles gaat het er namelijk flink aan toe, en dan zijn bedekte benen toch wel handig. Kan je zo in de regenlaarzen stappen!

Yolanthe Cabau verwent fans met bloedhete zwemfoto met zusje

Gelukkig heeft Yolanthe Cabau de afgelopen tijd ook van meer dan genoeg zon kunnen genieten. De bloedhete brunette vertoefde namelijk op het zonnige Ibiza! En als kers op de taart was ze daar niet alleen. Zusje Marina Cabau kwam daar mee feestvieren en het stel heeft het flink gezellig gehad. En daar mochten Yolanthe’s Instagramvolgers ook allemaal van meegenieten. Zo plaatsten de twee beeldschone vrouwen de ene na de andere spectaculaire foto, maar dit recente kiekje nam toch wel de kroon. Yolanthe en Marina poseren namelijk in werkelijk piepkleine zwemsetjes en verwennen hun fans daarmee met flinke inkijk. En daar is behoorlijk wat te zien! Beide schoonheden pronken namelijk met hun royale boezem. Tot groot geluk van al hun fans natuurlijk, want dit soort plaatjes? Daar krijgen we nooit geen genoeg van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!