Foto: Yolanthe Cabau stuitert tussen twee grote bulten tijdens hobbelige rit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau deelt beelden via Instagram dat ze een wel héél speciale rit maakt op twee grote bulten..

Yolanthe Cabau houdt ons al weken lang op de hoogte via Instagram van haar tijd in Egypte. De actrice is hier vermoedelijk voor opnames van een nieuwe film, waar ze zelf een grote rol in zou spelen. Ze deelt dagelijks de leukste kiekjes van haar tijd in het land van de piramides. Zo zagen we haar al eerder door een oude graftombe lopen, in een erg smalle doorgang. Ook zagen we haar poseren tussen allemaal oude pilaren en voor piramides. Nu is het tijd voor een écht Afrikaans uitstapje: hobbelen op twee bulten, dwars door de woestijn!

Yolanthe deelt video van hobbelig ritje

Als je in Egypte bent, ga je op een kameel rijden. Dat moet gewoon. Yolanthe Cabau is er zo te zien ontzettend goed in! Op de video’s is te zien hoe de actrice gefilmd wordt op het moment dat ze een ritje maakt op het dier. Als het goed is komt deze scène ook terug in de uiteindelijke film. Zo te zien heeft de actrice de kameel goed onder controle en heeft ze totaal geen angst of moeite om op het beest te rijden. ”Filming in the desert be like” zet ze erbij.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau kruipt door graftombe in onhandige outfit

Yolanthe deelt nog meer Egyptische kiekjes

Yolanthe deelde onlangs nog meer Egyptische kiekjes via Instagram. De actrice heeft weer een fotoshoot gedaan bij allemaal Egyptische monumenten. Yolanthe is duidelijk verliefd op het land, en als we het zo zien, wilt Yolanthe het land nooit meer verlaten. De actrice lijkt het zo naar d’r zin te hebben. Dit keer staat Yolanthe bij Egyptische graven en bij een historisch monument. Zou Yolanthe dit gewoon een mooie plek voor een fotoshoot vinden of zou ze ook de geschiedenis kennen van de gebouwen?

Yolanthe gaat helemaal uit de kleren

Yolanthe deelde onlangs een wel heel spannend kiekje. De actrice deelde een foto vanuit een meer. Met nogal weinig kleding. Nou ja, weinig, helemaal niks. Je ziet de blote rug van Yolanthe en een vriendin van haar, beide met de armen in de lucht. Ze hebben de tijd van hun leven zo te zien. En het is haar gegund, want Yolanthe is lekker op dreef. De actrice is razend populair met haar 1.3 miljoen volgers op Instagram. Ook op het gebied van acteren is ze niet te stoppen. De actrice heeft onlangs weer opnames gehad en Egypte. Kunnen we binnenkort een film verwachten met Yolanthe in de hoofdrol?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.