Foto: Yolanthe Cabau stuitert tussen twee grote bulten tijdens hobbelige rit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau deelt beelden via Instagram dat ze een wel héél speciale rit maakt op twee grote bulten..

Yolanthe Cabau houdt ons al weken lang op de hoogte via Instagram van haar tijd in Egypte. De actrice is hier vermoedelijk voor opnames van een nieuwe film, waar ze zelf een grote rol in zou spelen. Ze deelt dagelijks de leukste kiekjes van haar tijd in het land van de piramides. Zo zagen we haar al eerder door een oude graftombe lopen, in een erg smalle doorgang. Ook zagen we haar poseren tussen allemaal oude pilaren en voor piramides. Nu is het tijd voor een écht Afrikaans uitstapje: hobbelen op twee bulten, dwars door de woestijn!

Yolanthe deelt video van hobbelig ritje

Als je in Egypte bent, ga je op een kameel rijden. Dat moet gewoon. Yolanthe Cabau is er zo te zien ontzettend goed in! Op de video’s is te zien hoe de actrice gefilmd wordt op het moment dat ze een ritje maakt op het dier. Als het goed is komt deze scène ook terug in de uiteindelijke film. Zo te zien heeft de actrice de kameel goed onder controle en heeft ze totaal geen angst of moeite om op het beest te rijden. ”Filming in the desert be like” zet ze erbij.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau kruipt door graftombe in onhandige outfit

Yolanthe deelt nog meer Egyptische kiekjes

Yolanthe deelde onlangs nog meer Egyptische kiekjes via Instagram. De actrice heeft weer een fotoshoot gedaan bij allemaal Egyptische monumenten. Yolanthe is duidelijk verliefd op het land, en als we het zo zien, wilt Yolanthe het land nooit meer verlaten. De actrice lijkt het zo naar d’r zin te hebben. Dit keer staat Yolanthe bij Egyptische graven en bij een historisch monument. Zou Yolanthe dit gewoon een mooie plek voor een fotoshoot vinden of zou ze ook de geschiedenis kennen van de gebouwen?

Yolanthe gaat helemaal uit de kleren

Yolanthe deelde onlangs een wel heel spannend kiekje. De actrice deelde een foto vanuit een meer. Met nogal weinig kleding. Nou ja, weinig, helemaal niks. Je ziet de blote rug van Yolanthe en een vriendin van haar, beide met de armen in de lucht. Ze hebben de tijd van hun leven zo te zien. En het is haar gegund, want Yolanthe is lekker op dreef. De actrice is razend populair met haar 1.3 miljoen volgers op Instagram. Ook op het gebied van acteren is ze niet te stoppen. De actrice heeft onlangs weer opnames gehad en Egypte. Kunnen we binnenkort een film verwachten met Yolanthe in de hoofdrol?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.