Foto: Yolanthe Cabau spreekt zich uit over verwarrende foto met ‘nieuwe vriend’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yolanthe Cabau heeft een nieuwe foto online gezet, waarin ze het een en ander gelijk maar even uitlegt aan haar volgers. 

De mooie actrice Yolanthe Cabau heeft een foto online gezet, waarbij ze wel even wat uitleg moest geven. En dat heeft ze dan ook maar gelijk gedaan. Want wie is nou de man waarmee ze op de foto staat? Is het een nieuwe vlam voor Yolanthe? Of zit het toch allemaal anders in elkaar. De brunette deelt met het plaatje gelijk even een stukje tekst, waarmee het allemaal meteen helder is. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

Lees ook: Foto: Rillende Yolanthe laat fans watertanden met veel te kort jurkje in de sneeuw

Yolanthe Cabau van Kasbergen maakt foto met haar broer

Geen zorgen heren, de man op de foto vormt geen bedreiging. In ieder geval, niet op die manier. De beste man is niemand minder dan Xavier Cabau van Kasbergen, de broer van Yolanthe. Wat de meeste mensen wel weten is dat Yolanthe ontzettend veel mooie zussen heeft. Maar van haar broers hoor je meestal niet zoveel. Yolanthe haar ouders hielden duidelijk van grote gezinnen met al die kinderen thuis. Yolanthe lijkt een goede band te hebben met haar broer. Ze genieten saampjes van een etentje. En dat moet toch wel flink gezellig zijn geweest.

Yolanthe Cabau ziet haar broers niet ontzettend vaak

Als je de social media van Yolanthe moet geloven, dan ziet ze haar zussen nog wel met enige regelmaat, maar haar broers zijn grotendeels afwezig. Het is dan ook zeer bijzonder dat ze zo een foto met haar broer weet te maken. Het kan best zijn dat ze elkaar al even niet gezien hebben en dus veel te bespreken hebben. Dan is het ook belangrijk om het moment even goed vast te leggen met een leuke foto. Zo hebben ze een leuk aandenken aan hun etentje samen. Wie weet wanneer broer en zus weer naast elkaar zitten? Een aandenken is dus wel handig.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau laat haar troeven bijna uit jurkje vallen

Ook in haar eentje weet Yolanthe Cabau zich prima te vermaken

De brunette is natuurlijk het grootste deel van haar leven flink verwijderd van haar vrienden en familie. Ze woont aan de andere kant van de wereld. Toch hoef je niet teveel medelijden te hebben met de brunette. Ze heeft haar zoontje om haar gezelschap te houden. En daarnaast lijkt ze zich in haar eentje ook prima te kunnen vermaken. Op de winterse foto’s die ze de laatste tijd op haar Instagram plaatst, laat Yolanthe zien dat ze prima in haar eentje plezier kan maken. En daarmee laat ze haar volgers ook nog even genieten.

Yolanthe haar foto’s zijn erg fijn voor haar volgers

De brunette is ontzettend lief voor haar volgers door regelmatig nieuwe foto’s te plaatsen. En die doen het natuurlijk erg goed onder haar fans. Elk nieuw plaatjes wordt gelijk leuk gevonden door haar volgers. Zelfs de meer simpele foto’s als een lieve blik richting de camera zijn vaak al genoeg om haar volgers helemaal wild te maken.

Op Instagram vind je nog veel meer mooie plaatjes van Yolanthe Cabau

De brunette heeft online nog veel meer mooie foto’s staan. Op Instagram kun je nog veel meer van dit soort leuke plaatjes vinden. Daar heeft Yolanthe al haar leukste foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.