Foto: Yolanthe Cabau poseert met rokje en torenhoge hakken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is aan het genieten van een vakantie, en daar horen natuurlijk mooie foto’s bij! De brunette blaast iedereen letterlijk omver met haar torenhoge hakken en spannende outfit.

Yolanthe Cabau blijft verbazen

De afgelopen tijd blijft Yolanthe Cabau haar volgers maar verassen met mooie foto’s vanuit het zonnige Ibiza. Of het nou foto’s zijn van Yolanthe en haar vriendinnen of van de brunette met haar zoontje, allemaal zijn ze prachtig. Natuurlijk ook niet gek met een vrouw als Yolanthe op de foto. Daarbij lijkt Yolanthe het ontzettend leuk te vinden om verschillende outfits aan te trekken. Zo zagen we al een broekje voorbij komen die zo hoog uitgesneden was dat het meer als beschouwd zou kunnen worden. Daarbij moeten we ook de outfit met een wit netje voor Yolanthe haar gezicht niet vergeten. Deze was enigszins teleurstellend want zo zagen we natuurlijk niks van haar mooie gezicht. Gelukkig zijn de meeste outfits juist niets verhullend.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau gaat los met beeldschone vriendinnen

Yolanthe Cabau gaat voor roze

Dit keer verschijnt Yolanthe Cabau in wederom een spannende outfit. Vooral de keuze van schoeisel is opvallend, want Yolanthe staat geposeerd op torenhoge hakken. Hoe de brunette het voor elkaar krijgt niet om te vallen is nog maar de vraag. Het is moeilijk voor te stellen dat Yolanthe op zulke hakken achter haar zoontje aan kan rennen of daadwerkelijk iets voor elkaar krijgt. Al ziet het er wel heel mooi uit natuurlijk. Daarbij had Yolanthe waarschijnlijk zin in een vrolijk kleurtje. Dus de brunette kiest voor een helemaal roze outfit van hakken tot aan haar t-shirt. Het shirt van Yolanthe is nog enigszins braaf vergeleken met wat we gewend zijn. De roze doorschijnende rok heeft een hele grote split waardoor de outfit weer helemaal in stijl is. Om het helemaal af te maken, en een beetje promotie, heeft Yolanthe ook één van haar shake bekers van haar eigen merk bij zich.
Yolanthe Cabau speelt stoere vrouw in film

De afgelopen tijd is Yolanthe Cabau druk bezig geweest met haar acteercarrière. Yolanthe nam in Los Angeles heel veel lessen om haar niveau op te krikken en zo hopelijk veel nieuwe rollen te kunnen pakken. Het lijkt heel goed te gaan met Yolanthe haar carrière want de films Just Say Yes en F*** de Liefde zijn net verschenen. Beide films zijn romantische comedy’s en dat is ook de rol die we van Yolanthe het meest gewent zijn. Toch besloot Yolanthe dat het tijd was voor een nieuw soort rol en dat is in een actiefilm! De brunette is te zien in de nieuwe kinderfilm De allergrootste slijmfilm waarin ze een hoofdrol speelt. Yolanthe is namelijk een stoere dame die samen met haar medespeler een groot probleem moet oplossen. Voor Yolanthe is de film extra speciaal want het is de eerste film die haar zoontje ook mag kijken. Een volger van Yolanthe noemt haar zelfs de Nederlandse Angelina Jolie vanwege haar nieuwe film.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...