Foto: Yolanthe Cabau maakt stiekem reclame voor zichzelf met goddelijk lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau was aanwezig bij de Golden Globes. Niemand weet wat ze daar deed, maar ze maakt wel stiekem goede reclame met haar goddelijke lijf!

Wat Yolanthe Cabau precies bij de Golden Globes deed? Niemand lijkt het precies te weten. Aan de foto’s te zien heeft ze ongetwijfeld een verpletterende indruk weten achter te laten. Producers en regisseurs die nog een beeldschone dame nodig hebben voor hun nieuwe film zullen nu wel verkocht zijn!

Yolanthe Cabau steelt de show tijdens de Golden Globes

Jaren geleden al heeft Yolanthe Cabau alle harten van de mannen in Nederland gestolen. Nu zoekt ze het grotere publiek op en is ze aanwezig bij de Golden Globes. In een prachtige jurk steelt ze letterlijk de show. Haar jurk zit zo immens strak dat er veel te zien valt. Met haar goddelijke lijf maakt ze stiekem reclame voor zichzelf. De beeldschone brunette heeft in het verleden wel eens vaker in een film gespeeld. Haar hoogtepunt was een rolletje in de film Pain and Gain, die er helaas achteraf uitgeknipt werd. Nu jaren later lijkt het erop dat ze weer een gooi naar een plek de filmindustrie doet. Alle producers en regisseurs zullen per direct verkocht zijn wanneer ze Yolanthe over de rode loper zien lopen. Met zo’n goddelijk lijf in zo’n jurk kan het niet anders dat ze is opgevallen. Wie weet zien we Yolanthe binnenkort wel in een grote film verschijnen!
Yolanthe Cabau kleedt zich altijd goed

Yolanthe Cabau is ons kikkerlandje al enige tijd ontvlucht. Ze is nu in Amerika aangekomen. Waar iedereen in Nederland Yolanthe natuurlijk kent, is ze voor vele Amerikanen een onbekende. Echter wanneer ze de beeldschone brunette zien lopen zijn ook de Amerikanen verkocht. En dit komt door precies één ding, Yolanthe haar jurken. Waar ze die jurken vandaan haalt is één groot raadsel, maar wat staan die haar goed. Met zo’n goddelijk lijf koopt ze de perfecte jurken. Ze sluiten allemaal verbluffend aan en zitten enorm strak om haar heerlijke lijf. In een gele jurk straalt ze nog meer dan de zon. Kijk hieronder voor het heerlijke kiekje van de beeldschone Yolanthe Cabau.
Yolanthe Cabau gunt volgers mooi zijaanzicht

Met een heerlijk zijaanzicht kunnen haar volgers genieten van haar prachtige achterwerk. Het jurkje zit zo strak om haar achterwerk dat je precies de vorm kan zien. Vanaf de zijkant zie je pas hoe immens groot die is. Yolanthe Cabau weet het van zichzelf natuurlijk ook allang daarom plaatst ze deze heerlijke foto’s op haar Instagram. Haar volgers hoor je, begrijpelijk, niet klagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?