Foto: Yolanthe Cabau ligt schaars gekleed aan rand van zwembad met haar knappe zusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Yolanthe Cabau goed overweg kan met haar zussen wisten we al, maar deze keer krijgen we wel héél veel van deze hechte dames te zien! 

Als we social media kunnen geloven is niets zo belangrijk voor Yolanthe Cabau dan familie. En daarmee bedoelen we niet alleen haar prachtige gezinnetje. Nee, Yolanthe brengt namelijk ook regelmatig tijd door met de overige Cabau-familieleden. En gelukkig voor ons wordt dat ook net zo vaak op camera vastgelegd. Want de schoonheid van Yolanthe lijkt in de familie te lopen en geloof ons maar, van de zusjes wil je ook niets missen!

Yolanthe Cabau pronkt met zusje Marina in onthullende zwembadfoto

In de meeste plaatjes steelt Yolanthe Cabau toch wel moeiteloos de aandacht. Hoe kan het ook anders? De beeldschone brunette is ongetwijfeld één van de knapste vrouwen van Nederland en ook op social media steekt ze met kop en schouder boven de massa uit. En dat is te merken ook. We durven namelijk bijna wel te garanderen dat je haar fotootjes voorbij hebt zien komen! En daar mag je heel gelukkig mee zijn. Want Yolanthe mag dan een grote naam zijn, haar zusjes zijn nét iets minder bekend. Toch wil je ook deze Cabau dames absoluut niet missen. Yolanthe lijkt dat ook te weten en pronkt daarom ook graag met haar beeldschone familie. En deze keer mogen we van 31-jarig zusje Marina Cabau genieten! Want Yolanthe brengt op een hele effectieve manier alle ogen naar Marina toe!

Yolanthe Cabau en Marina Cabau verleiden volgers met piepkleine zwemsetjes

Zo plaatste Yolanthe Cabau namelijk recent nog dit overheerlijke kiekje. Samen met zusje Marina ligt ze daarbij verleidelijk op de rand van het zwembad te zonnebaden. En daar kan je je ogen bijna niet vanaf houden. Beide dames schitteren namelijk in werkelijk piepkleine setjes! En ondanks dat de foto tegen de zon ingenomen is kan je alsnog flink wat details zien. Zo mogen we van Yolanthe genieten terwijl ze haar heerlijke figuur tentoonstelt. Yolanthe strekt zich zo ver mogelijk uit op de warme stenen en toont daarbij haar strakke buik en afgetrainde billen. Wij kunnen onze ogen er amper vanaf houden! Toch weet Marina ook flink wat aandacht te trekken. Want ook zij ligt in een minuscule outfit in het zonnetje te bakken. En daar laat ze een adembenemend lichaam bij zien! Yolanthe zal altijd één van onze favorieten blijven, maar Marina mag er ook zeer zeker zijn!

Yolanthe Cabau viert verjaardag Marina in opengesneden zwempakje

Dat zowel Yolanthe Cabau als Marina er fantastisch uitzien in piepkleine zwemsetjes hadden we ook al kunnen weten. Yolanthe plaatst laatst namelijk ook al een heerlijk kiekje van Marina’s verjaardagfeestje. En daar trokken de Cabau dames ook al hun kleding bij uit! Zo vierden de zusjes het op Ibiza in de Spaanse zon en daar moest natuurlijk bij gezwommen worden. En hoewel Marina ongetwijfeld de ster van de dag was trok Yolanthe ook flink wat aandacht. De beeldschone brunette koos namelijk voor een wel heel spannend zwemsetje. Het topje was namelijk helemaal opengesneden! Zo verwende Yolanthe haar fans met echt vol zicht op haar goedgevulde topje. Wij hebben er gelukkig alle begrip voor. Het zou zonde zijn als die jetsers niet effen gebruind zouden zijn, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!