Foto: Yolanthe Cabau ligt op het strand met flinke fles

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen neemt even een momentje voor zichzelf. En daar heeft ze natuurlijk een flinke fles bij nodig. 

De prachtige Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft besloten even een heerlijk stranddagje te nemen. En daar kan iedereen van meegenieten door de mooie filmpjes en foto’s die Yolanthe van haar tripje maakt. Natuurlijk is ze ook nog eens bereid om die filmpjes te delen met haar volgers. Dus je krijgt een uniek kijkje in het leven van Yolanthe. En wat blijkt? Yolanthe gaat niet op pad zonder haar grote fles aan haar zijde.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau poseert in doorzichtig jurkje op spannende cover

Onderneemster Yolanthe gebruikt knappe marketingtruc

Yolanthe is natuurlijk behalve actrice en model, ook gewoon een onderneemster die heel erg graag haar producten en service wilt verkopen. Yolanthe heeft een eigen fitness en gezondheidsbrand en verkoopt allerlei producten die daarbij horen. Een van die producten is de opvallende roze fles die Yolanthe zelf ontworpen heeft. Ideaal natuurlijk als je op een warme dag meer water moet drinken. En Yolanthe besluit dat de beste manier om deze fles aan te prijzen, is om hem in actie te laten zien op een warme dag. Daar krijg je dan ook nog eens een superleuk beeld van Yolanthe bij. Dus of je nu wel de fles koopt of niet, je dag is in ieder geval goed.

Yolanthe heeft een bijzonder badpak

Nu is de fles die Yolanthe meeneemt naar het strand niet het enige bijzondere wat Yolanthe naar het strand mee kan slepen. Zo heeft ze ook wel eens een bijzondere outfit aan als ze met haar voeten in het water staat. Voor een fotoshoot moest Yolanthe in het water bij een rotspartij gaan staan. Maar in plaats dat de knappe brunette een mooi badpak of leuke bikini aan mocht, moest ze in een luxe jurk op de foto verschijnen. Het resultaat is absoluut bijzonder, maar kan alleen maar heel erg warm geweest zijn.
Yolanthe houdt wel van de verkoeling van het strand

Terwijl het warmer en warmer wordt deze zomer, zoekt Yolanthe de verkoeling op. Dat doet ze aan het strand. Met de koele zee en de sterke zeewind die nog eens over het strand waait, kan Yolanthe het makkelijker uithouden. Daarbij kan Yolanthe op het strand makkelijker bruin worden. En met haar gebruinde huid ziet Yolanthe er hartstikke knap uit. Natuurlijk gaat ze niet alleen naar het strand. Haar zoontje vindt het strand ook hartstikke leuk, net zoals ieder kind. Dus Yolanthe hangt even de goede moeder uit en neemt haar zoontje mee naar het strand om lekker in het zand te ravotten. Yolanthe kan dan ondertussen heerlijk zonnen op het strand. En aan het einde van de dag, als haar zoontje door zijn energie heen is en Yolanthe bruin genoeg is geworden, vertrekt het duo voldaan weer naar huis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!