Foto: Yolanthe Cabau laat oogverblindende troeven zien tijdens filmopnames

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke brunette heeft weer eens een oogverblindende outfit aangetrokken waar haar troeven goed in uitkomen. Dit moet je echt even zien!

Yolanthe Cabau heeft prachtige jurk aan voor opnames

Je zal Yolanthe vooral kennen van haar werk als model, of nog als de ex van Wesley Sneijder. Maar Yolanthe woont al even in Los Angeles en daar krijgt ze ook nog wel eens een rolletje doorgestuurd voor in een film. En hoewel dat niet helemaal is wat Yolanthe graag doet, vindt ze het wel fijn om af en toe uit haar comfortzone te stappen en met film bezig te zijn. Dus daarom bevindt Yolanthe zich op een filmset. En de knappe brunette moet dan wel even een filmpje maken om het moment vast te leggen. Tijdens haar filmpje heb je meteen goed zicht op de jurk van Yolanthe. En die doet één ding heel erg goed, namelijk haar troeven mooi in beeld brengen.

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau laat meer zien dan ze denkt in strak t-shirtje

Yolanthe heeft er erg veel zin in

Aan haar video te zien heeft Yolanthe in ieder geval erg veel zin in de opname. Dat is mooi, want je moet wel met een beetje enthousiasme op de set staan. Als je dat al niet kan, dan wordt het als actrice een lastig verhaal. In Nederland is iedereen helemaal weg van Yolanthe, maar in het buitenland is dat nog een ander verhaal. Daar moet ze zich nog een klein beetje bewijzen. En door op allerlei verschillende projecten ja te zeggen, laat Yolanthe wel heel erg goed zien wat ze allemaal kan en in huis heeft. Maar wat Yolanthe vandaag in huis heeft, dat zijn voornamelijk haar troeven, die erg mooi op beeld worden gebracht.

Het is duidelijk een verleidelijke rol die Yolanthe te pakken heeft

Zo te zien aan de filmpjes en de kleding die ze draagt, heeft Yolanthe een erg verleidelijke rol te pakken. De aantrekkelijke actrice mocht namelijk een erg strak en glinsterend jurkje aan. En daardoor ging er extra veel aandacht naar het prachtige lichaam van deze knappe dame. Haar ‘vriendinnen’ waren een beetje omhoog gehesen en die kon je dus extra goed zien. Dat was als volger van Yolanthe wel fijn, want dat betekende dat je niet hoefde te wachten op de volgende spannende foto, maar aan dit filmpje weer genoeg had om je dag door te komen. Yolanthe was met de opname erg tevreden.

Yolanthe Cabau gaat het maken in Hollywood

Laten we eerlijk zijn: Het is slechts een kwestie van tijd voordat de Amerikanen net zo gek worden op Yolanthe als we in Nederland al zijn. En dan gaat Yolanthe het binnen no-time maken in Hollywood. Het grote witte doek ligt al in het verschiet voor de knappe brunette. En dat vindt ze zelf vooral erg spannend, omdat ze nog heel erg moet wennen aan het werk en de sfeer op set. Maar de rollen blijven langzaam binnen komen, dus Yolanthe zal wel iets goed doen. Nog even geduld dus, maar die grote break van Yolanthe komt er zeker aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...