Foto: Yolanthe Cabau klimt op aanrecht in zeer riskant topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau staat wel bekend om haar riskante outfits, maar wat ze nu heeft aangetrokken verbaast iedereen. 

Is dit de meest spannende outfit van Yolanthe Cabau aller tijden?

Yolanthe Cabau van Kasbergen lijkt niet de deur uit te kunnen gaan zonder een spannend pakje aan te trekken. Nu hebben zowel zij als haar volgers daar niet zo’n heel erg groot probleem mee, dus gaat de knappe brunette daar voorlopig ook even mee door. Het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is wel echt heel erg bijzonder. Het topje is zo riskant, dat haar volgers er niet over uitgepraat raken. En geef die arme mensen eens ongelijk. Yolanthe weet met haar nieuwe kleding iedereens mond open te laten vallen van verbazing. En dat is toch wel een hele bijzondere gave.

Lees ook: Foto: Katja Schuurman en Yolanthe Cabau poseren uitdagend in roze pakjes

Yolanthe Cabau verkoopt haar poedertjes op een hele bijzondere manier

Waar het natuurlijk allemaal om gaat in deze wel erg roze foto, is het poedertje waar Yolanthe haar rechterhand nog op heeft. Met haar eigen merk heeft Yolanthe namelijk het doel om iedereen in Nederland fitter te krijgen. En haar proteïne poeder gaat daar als een malle bij helpen. Als het aan Yolanthe ligt ten minste. En hoe breng je zo’n poedertje nu aan de man? Inderdaad, door er op een wel hele spannende manier naast te poseren. Zeg nou zelf, je zou alles van deze prachtige dame kopen als ze zo tegenover je staat. Dus er zit wel degelijk wat achter deze verkooptruc.
Een kijkje achter de schermen bij Yolanthe Cabau en haar team

Natuurlijk kan Yolanthe zo’n merk niet in haar eentje dragen. Achter de schermen zit er een heel team klaar om haar te helpen op allerlei vlakken. Zo zijn er hele warenhuizen waar alleen maar de spullen van Yolanthe over de banden lopen. Yolanthe geeft haar volgers een bijzonder kijkje achter de schermen, maar vermomt die video’s als leuke post met een vriendin. Pas als je swiped zie je wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij Yolanthe. Nu is de eerste foto in de post ook een erg fijn beeld om naar te kijken, dus als je op de post hebt geklikt heb je hoe dan ook een mooie dag.
Yolanthe gooit in de strijd

Natuurlijk ziet Yolanthe er nog altijd beeldschoon uit. Dat weet ze zelf ook en daarom zet ze volop haar in de strijd om zichzelf te promoten. En dat gaat vooralsnog best redelijk. Yolanthe weet met haar knappe iedereen te overtuigen om deel te nemen aan haar merk. Met ‘Cabau’ hoopt ze straks heel de wereld weer in vorm te krijgen. Hoe ze dat gaat doen? Eerst zoveel mogelijk mooie foto’s plaatsen. En dat is natuurlijk een heel erg goed idee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.