Foto: Yolanthe Cabau duikt zonder kleding het water in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Yolanthe Cabau en haar zus doen hun kleren uit om helemaal één te zijn met de natuur! 

Yolanthe Cabau verwent volgers enorm!

De brunette Yolanthe Cabau en haar zus zijn echte waterratten! Als Yolanthe niet op het land aan het filmen is of op de catwalk loopt, dan kun je haar vinden in het water. Of het nu gaat om zwemmen, duiken of gewoon lekker spetteren, Yolanthe heeft altijd veel plezier in het water. Het lijkt wel alsof het water haar natuurlijke habitat is. Ze beweegt zich soepel door het water als een dolfijn en haar lach is net zo aanstekelijk als het gespetter van een enthousiaste hond die in het water speelt. En het maakt niet uit waar ze is – op het strand, in een zwembad of zelfs in een vijver – als er maar water is, dan is Yolanthe erbij! Het is alsof ze een magneet is voor alles wat nat is. Dus als je ooit in de buurt van Yolanthe bent en je hoort het geluid van spetterend water, wees dan niet verbaasd als je haar in het water ziet plonzen. Het is gewoon haar manier om te genieten van het leven en te laten zien dat ze net zo gek is als wij allemaal!

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

yolanthe cabau

Yolanthe en zus laten ‘flinke boeien’ boven drijven

De 38-jarige actrice Yolanthe Cabau en haar zus hadden besloten om een verfrissende duik te nemen in een meer. Maar al snel begonnen ze te merken dat er iets niet helemaal in de haak was. Hun handen leken als vanzelf omhoog te drijven en te blijven zweven boven het wateroppervlak. De kans is groot dat de enorme boeien van de dames de reden waren dat ze boven water drijven. De zussen keken elkaar aan en besloten maar toe te geven aan het eerdergenoemd feitje. En zo bleven ze daar, handen en flinke boeien boven het water, genietend van de verkoeling van het water, elkaars gezelschap en de volledige overgave aan de natuur. Want vrijheid is blijheid en daar hebben de dames even flink van geprofiteerd! Het was een grappig en luchtig moment dat ze niet snel zouden vergeten. Want soms zijn het juist de kleine dingen die het leven zo bijzonder maken!

Lees ook: Video: Yolanthe Cabau laat meer zien dan ze denkt in strak t-shirtje

yolanthe cabau

Moeder van Yolanthe bracht heel voetbalelftal op de wereld

Yolanthe Cabau werd geboren op het Spaanse eiland Ibiza en groeide op in een bemiddeld gezin met een Spaanse vader en Nederlandse moeder. Zij heeft zeven broers en zussen, en nog vijf halfbroers en -zussen uit een eerder huwelijk van haar vader. In totaal zijn ze dus met 13 kinderen. Yolanthe’s familie zou dus prima een eigen voetbalelftal kunnen starten, en dan zouden ze ook nog gewoon twee reserve spelers hebben. Dan hebben we de vader en moeder nog niet eens meegerekend. Haar vader kan dan de coach van het elftal worden en moeders zorgt voor de bidons met water en springt het veld op als er blessures ontstaan. Klinkt als een top idee voor het de familie van Yolanthe. En het zou ook nog een top team kunnen worden! Want met die zussen van Yolanthe op onderstaande foto, maakt de tegenpartij nul kans! Die flinke boeien die dan op het veld allemaal op en neer gaan moeten bij de tegenpartij toch de aandacht weghouden van de bal zou je zeggen! Wat denk jij?

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!