Foto: Yolanthe Cabau draagt strakste jurkje ooit tijdens zonnige vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Yolanthe Cabau heeft weer toegeslagen met een reeks prachtige foto’s op haar Instagram. Dit heerlijke jurkje springt bijna van haar lijf tijdens het maken van deze foto…

Yolanthe Cabau straalt als de zon in perfect jurkje

De geweldig mooie Yolanthe Cabau plaatst regelmatig heerlijke foto’s op haar Instagram. Dat is natuurlijk ook niet zo moeilijk wanneer je een prachtige vrouw bent met een hartstikke lekker lijf. Sinds een tijdje zit deze mooie vrouw, samen met haar zoontje Xess Xava, in de hoofdstad van Cuba, Havana. Daar beleeft ze allerlei leuke, mooie en gezellige momenten die ze deelt met haar volgers op Instagram. Daarbij hoort natuurlijk ook een interessante foto van Yolanthe zelf in een heerlijk outfitje bij. Die plaatst ze dan ook zonder enige twijfel. Ze draagt een geweldig geel jurkje. Het kledingstuk zit ontzettend strak om haar lijf gewikkeld en lijkt het bijna te begeven terwijl de brunette tegen een knalroze auto aan leunt. De rondingen van Yolanthe zijn perfect te zien! Het valt bijna niet op, maar achter in de auto zit Xess Xava. Hij lijkt te juichen en gooit zijn armen omhoog voor de foto. Het lijkt er dus op dat de twee een geweldige vakantie hebben daar in Cuba!
Yolanthe Cabau draagt heel kort jurkje aan het water

Met de start van het nieuwe jaar zat Yolanthe Cabau met haar zoontje, Xess Xava, in Mexico. Ze plaatste onlangs een foto op haar Instagram samen met Xess om het nieuwe jaar in te luiden. De start van 2023 vierde ze met een ontzettend kort en lekker jurkje. Het bedekt nog nét haar achterste én haar voorgevel. Over haar voorgevel gesproken; die rollen bijna haar jurkje uit. Het korte jurkje is lekker feestelijk blauw met roze patroontjes erop. Het staat haar geweldig en Xess omhelst haar met een mega grote lach op zijn gezicht. Tóch krijgt de brunette ontzettend veel commentaar op deze foto in de reacties. Zo zegt iemand: “Lekker spontaan. Eerst vijf uur in de make up en daarna op de foto met je zoon. Kom op zeg doe lekker normaal, staat je beter.” Iemand anders reageert onder de foto met: “Waarom moeten die bn’ers altijd zo ontkleed en opgedirkt in de media,” en zo zijn er nog talloze van dat soort reacties onder deze foto te vinden. Gelukkig zitten er ook veel positieve reacties tussen!
Yolanthe Cabau bang voor enthousiast beest

Zoals je hierboven al even kon lezen, zit Yolanthe in Cuba. Ze is met haar zoontje en uit haar Instagram verhaal blijkt dat ze ook haar zus heeft meegenomen. De brunette plaatst een video van zichzelf met haar zus. Ze zitten op een prachtig strand waar ook wilde varkentjes rondlopen. De twee dames willen de beestjes een wortel voeren, maar vinden het erg spannend. Yolanthe heeft zich verstopt achter haar zus en deinst weg zodra een varken de wortel uit haar hand wil pakken. Ze zet er grappend bij: “Ik sta altijd achter je, lieve zus.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...