Foto: Wordt dit de rol van Hélène Hendriks in nieuwe talkshow Vandaag Inside?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het meesterlijke trio Gijp, Derksen en Genee heeft een nieuw dagelijks programma. Maar wat wordt de rol van Hélène Hendriks?

Vanaf januari 2022 kan je dagelijks genieten van de fratsen van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Het legendarisch trio krijgt een nieuw dagelijks praatprogramma met de naam VI VandaagEen mooie nieuwe uitdaging voor de heren, waarbij ze hun kroegpraat tot een nieuw niveau kunnen tillen. De vraag is natuurlijk wel welke rol er is weggelegd voor Hélène Hendriks. Zij heeft jarenlang een ondersteunende rol gehad in VI en nam de presentatie zelfs even over van Wilfred tijdens De Oranjezomer.

Lees ook: Helene Hendriks heeft staart tussen haar benen op deze nieuwe foto

Is Hélène een van de mede-presentatoren?

De heren hoeven het zoals gebruikelijk niet volledig alleen te doen. Ze worden namelijk vergezeld door verschillende mede-presentatoren. Die wisselen elkaar af. Onder anderen Merel Westrik en Özcan Akyol zitten daar bij. Aangezien het nieuwe programma van het trio niet alleen over voetbal gaat is er ruimte om buiten de gebruikelijke poel van gasten te putten. Verwacht dus niet dat Hansie Hans en Jan Boskamp elke week zullen aanschuiven. Maar dat laat wel de optie op tafel dat Hélène, die ervaring heeft met presentatie, haar talent mag laten zien bij het programma. Ze heeft duidelijk een goede band met de heren, al helemaal Wilfred.

Hélène Hendriks neemt voetbal over op Veronica

Het vertrek van de heren bij Veronica laat natuurlijk wel een gat achter wat gevuld moet worden. En Hélène springt daar graag bij. Zij mag namelijk de voetbaluitzendingen van Wilfred gaan overnemen. Dat is ook wel logisch. Hélène staat nog steeds onder contract bij Veronica, heeft ruimschootse ervaring met voetbal en heeft een vergelijkbare presentatie stijl met Wilfred. Het zijn dezelfde redenen dat ze voor hem het stokje mocht overnemen bij De Oranjezomer. Het zal straks toch wel gek worden dat de heren niet na, maar tijdens het voetbal op televisie te zien zijn. Of dat hun cijfers goed gaat doen valt nog te zien, maar het betekent wel dat Hélène een grotere spotlight gaat krijgen. En dat is natuurlijk heel goed.

Komt Hélène ook op SBS6?

Of Hélène ook een rolletje krijgt in VI Vandaag is nog onduidelijk. Er is in ieder geval nog niet over gesproken met de prachtige blondine. Dus als de heren Hélène bij het programma willen betrekken, dan hebben ze zich daar nog niet over uitgelaten. Natuurlijk kan Hélène een keertje als gast aanschuiven bij de talkshow. Als de heren straks elke dag op televisie zijn, is het ook een makkelijkere commitment om een keertje langs te komen. Hélène kan namelijk op een dag die haar uitkomt gewoon aanschuiven in de studio.

Een vreemde naam voor het programma

Inmiddels is de naam VI synoniem geworden met de drie heren. Toch is het een rare keuze om hun nieuwe programma VI Vandaag te noemen. Natuurlijk is het een deel herkenbaarheid, want je weet meteen naar wie je gaat kijken en hoe het programma ongeveer gaat zijn. Maar VI heette eerst natuurlijk zo vanwege Johan zijn werk als hoofdredacteur van het weekblad Voetbal International. Toen hij daar stopte werd het programma hernoemd naar Veronica Inside, omdat het inmiddels op Veronica te zien was. Maar nu is er geen link meer met Voetbal International of Veronica, dus valt de naam bij sommige in het verkeerde keelgat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!