Foto: Woedende fans Max Verstappen maken zich grote zorgen om nieuwe helm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen heeft een nieuw contract afgesloten. De fans van de Nederlander zijn woedend om de effecten van deze deal…

Max Verstappen heeft een persoonlijk contract afgesloten met een nieuwe sponsor. Deze sponsor ontvangt bakken met kritiek van de woedende fans. Het gaat hier namelijk over Viaplay. En zoals we inmiddels weten kan Viaplay in de ogen van de Nederlande fans weinig goed doen…

Viaplay krijgt wéér Verstappen-fans over zich heen

Viaplay heeft een nieuw contract afgesloten met de regerend wereldkampioen. Door deze nieuwe sponsor deal zal de naam van Viaplay komend seizoen op de helm van Max Verstappen staan. Woedende fans vragen zich af wat dit voor de snelheid van Max gaat betekenen. Dit komt doordat Viaplay in lang niet altijd de allersnelste streamingdienst geweest is. Vele Formule 1-kijkers hebben een slechte ervaring met de streamingdienst. Het beeld springt soms opeens op zwart, en er wordt ook regelmatig geklaagd over de kwaliteit van het beeld. En dan hebben we het nog niet eens over de commentatoren en analisten van de sportzender gehad!
Max Verstappen zijn merchandise krijgt een klap

Door de nieuwe sponsor kan Max Verstappen ook een klap verwachten met betrekking tot de verkoop van zijn merchandise. De nieuwe sponsor, Viaplay, komt namelijk ook op de petten van Max Verstappen te staan. Veel fans geven al aan dat ze de petjes van Max niet meer gaan kopen. Wie wel eens bij een Formule 1-race is geweest ziet dat enorm veel fans met de herkenbare donkerblauwe petjes van Max rondlopen. Nu de nieuwe sponsor erop komt te staan, zullen mensen liever hun oude petje uit de kast trekken dan dat ze een nieuwe aanschaffen. Uiteindelijk maakt het voor Max Verstappen niet heel veel uit. De grootverdiener in de Formule 1 zal niet wakker liggen van een petje meer of minder!

Genieten geblazen in de comments van Viaplay

Vele Max Verstappen fans leven zich uit in de comments nadat Viaplay de samenwerking tussen de streamingdienst en de Nederlander bekend heeft gemaakt. Wie Formule 1-volgt in Nederland heeft waarschijnlijk Viaplay. Dit komt doordat Viaplay de Formule 1-rechten in Nederland hebben overgekocht. Ziggo was jarenlang de zender waar Formule 1-op werd uitgezonden. De fans roepen nu dan ook massaal op dat ze Ziggo terug willen. Wat voor Viaplay een mooie dag zou moeten zijn lijkt nu op een fiasco uit de draaien.

Viaplay snijdt zichzelf in de vingers met Max Verstappen-deal

Viaplay had beloofd dat ze het helemaal anders gingen aanpakken toen zij de Formule 1-rechten hadden overgekocht. Ze vonden namelijk dat Ziggo teveel een Max Verstappen-supporter was en dat ze zich te weinig op de andere coureurs richtten. Het lijkt er nu op dat Viaplay juist een stapje verder gaat met het supporten van Max Verstappen. De fans vinden Viaplay dan ook een beetje hypocriet met deze nieuwe deal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!