Foto: Welmoed Sijtsma bespreekt pluspunten in pleidooi Wie is de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Welmoed Sijtsma was de grote ster in de eerste aflevering van Wie is de Mol? 2022. Ze liet dan ook haar pluspunten zien. 

Normaal houdt Deze foto bewijst dat Welmoed Sijtsma De Mol wel moet zijn

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Welmoed Sijtsma (@welmoedsijtsma)

Welmoed maakt bijzondere vriend op foto

De eerste aflevering bestond uit een spannende overnachting in tenten en het goed zetten van een aantal klokken. Maar het meest spannende bleef toch echt de fanatieke Welmoed die vol overtuiging deelnam aan alle opdrachten. Ook wist ze stiekem een aantal jokers achterover te drukken. Daarmee is voor Welmoed officieel WIDM begonnen. Ook wist Welmoed een bijzondere medestander te vinden. En wel in de vorm van Laetitia Gerards, de beeldschone operazangeres. De dames hebben inmiddels een verbond met elkaar gesloten. Wat daar allemaal nog van komt valt nog te zien, maar spannend is het in ieder geval wel.

Het pleidooi van Welmoed

Wie is de Mol? kreeg dit jaar net even een andere opening dan anders. Zo mocht het publiek bij voorbaat al een vrijstelling weggeven aan de kandidaat die zij het minst verdacht vonden. De kandidaten moesten hiervoor een video opnemen waarin zij een pleidooi hielden. En dat pleidooi ging er over dat zij niet de Mol waren. Twee kandidaten wisten uiteindelijk hier een joker aan over te houden en één van hen was dus Welmoed. Waarom zij die joker verdiende? Welmoed kan, in haar eigen woorden, helemaal niet liegen. Daarom wil ze ook liever niet de Mol zijn. Ze is een voorvechter voor de waarheid. Vandaar dat ze ook bij zo veel nieuwsprogramma’s aan de slag is gegaan.

Welmoed vindt in Laetitia Gerards een goede compagnon

In de eerste aflevering trokken Welmoed en Laetitia erg naar elkaar toe. Al moet Welmoed wel oppassen dat ze niet te veel met vuur speelt. Laetitia is een mysterieuze dame, die nog best wel eens de Mol zou kunnen zijn. Ze heeft al bewezen dat ze goed haar mond kan houden, aangezien ze over haar deelname nog bijna niets heeft los gelaten. Al heeft dat natuurlijk nog een andere belangrijke reden.  De operazangeres maakte namelijk bekend dat de boete voor het verklappen van details van WIDM een kleine 250 duizend euro is. Maar het is gebleken dat Laetitia extreem goed is in het niet los laten van informatie. Hopelijk springt Welmoed daar in de volgende afleveringen goed mee om. Voordat ze straks vroegtijdig het spel moet verlaten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laetitia Gerards (@laetitiagerards)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..