Foto: Vrouw van René van der Gijp geeft duidelijk signaal na verkleedpartijtje in Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Minouche van der Gijp is een hoop gewend, maar na dit geintje hoeft haar man René niet meer thuis te komen…

René van der Gijp had eindelijk weer eens een verkleedpartijtje georganiseerd bij Vandaag Inside. De vorige keer dat hij dit deed, toen met blonde pruik en jurk, kreeg hij heel Nederland over zich heen. Het is maar goed dat hij de kaarsen thuis had gelaten deze keer. Zijn ‘act’ was iets milder: René besloot een ‘Job Knoestertje’ te doen, en met een foeilelijk colbertje aan tafel te komen zitten. Het jasje, dat René uit zijn eigen kast gepakt had, paste volgens de kale lolbroek perfect bij de stijl van advocaat Job Knoester. Zowel Job als René houden van aandacht en opvallen. Maar ten koste van wat? Gelijk na de uitzending is het vrouwlief Minouche van der Gijp die zich kritisch uitlaat over de kledingkeuze van haar man. Hoe haalt hij het in zijn hoofd om zo aan te schuiven bij VI!

René van der Gijp verkleedt zich weer

Waar dient het jasje precies voor? Enkel voor de competitie knapste tafelheer? Of wou René gewoon een attribuut extra. Johan heeft zijn stropdas, Wilfred heeft zijn dure pakken en René? Die had al zijn bril, maar dit was blijkbaar niet genoeg. Aan tafel vertelde de bebrilde analist dat deze specifieke colbert ooit voor de kerstdagen is gekocht.

René niet welkom met kerst bij zijn vrouw Minouche

We kunnen het ons nauwelijks voorstellen: René aan de kalkoen met kerst in dit bloemrijke jasje. Toch vertelt de feestelijke en vrolijke voetbalkenner dat hij maarliefst twee dagen het gekke jasje had gedragen. Hierna kon het gelijk in de was en daarna in de kast. Goed verstopt achter de blauwe blousjes en nette broeken. Alles was weer bij het oude en Renés vrouw hoopt het jasje nooit meer te zien.

minouche van der gijp jasja

Jasje van der Gijp is voor Job Knoester

Online zien we de vrouw van René gelijk na de uitzending reageren op het opvallende gedrag. Ze deelt dat dit toch echt niet de bedoeling is en gaat de strijd aan met haar man. Ze laat weten dat hij welkom is, maar het jasje? Die mag hij in de studio laten hangen. Barvrouw Ashley Zaat hangt hem aan de kapstok, waar hij wacht tot Job Knoester hem volgende week op komt halen. Als de foute jasjes-kenner ‘m wel wilt, natuurlijk. Renés exemplaar zou zomaar eens té lelijk kunnen zijn voor de collectie van Job!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!