Foto: Vrouw van René van der Gijp geeft duidelijk signaal na verkleedpartijtje in Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Minouche van der Gijp is een hoop gewend, maar na dit geintje hoeft haar man René niet meer thuis te komen…

René van der Gijp had eindelijk weer eens een verkleedpartijtje georganiseerd bij Vandaag Inside. De vorige keer dat hij dit deed, toen met blonde pruik en jurk, kreeg hij heel Nederland over zich heen. Het is maar goed dat hij de kaarsen thuis had gelaten deze keer. Zijn ‘act’ was iets milder: René besloot een ‘Job Knoestertje’ te doen, en met een foeilelijk colbertje aan tafel te komen zitten. Het jasje, dat René uit zijn eigen kast gepakt had, paste volgens de kale lolbroek perfect bij de stijl van advocaat Job Knoester. Zowel Job als René houden van aandacht en opvallen. Maar ten koste van wat? Gelijk na de uitzending is het vrouwlief Minouche van der Gijp die zich kritisch uitlaat over de kledingkeuze van haar man. Hoe haalt hij het in zijn hoofd om zo aan te schuiven bij VI!

René van der Gijp verkleedt zich weer

Waar dient het jasje precies voor? Enkel voor de competitie knapste tafelheer? Of wou René gewoon een attribuut extra. Johan heeft zijn stropdas, Wilfred heeft zijn dure pakken en René? Die had al zijn bril, maar dit was blijkbaar niet genoeg. Aan tafel vertelde de bebrilde analist dat deze specifieke colbert ooit voor de kerstdagen is gekocht.

René niet welkom met kerst bij zijn vrouw Minouche

We kunnen het ons nauwelijks voorstellen: René aan de kalkoen met kerst in dit bloemrijke jasje. Toch vertelt de feestelijke en vrolijke voetbalkenner dat hij maarliefst twee dagen het gekke jasje had gedragen. Hierna kon het gelijk in de was en daarna in de kast. Goed verstopt achter de blauwe blousjes en nette broeken. Alles was weer bij het oude en Renés vrouw hoopt het jasje nooit meer te zien.

minouche van der gijp jasja

Jasje van der Gijp is voor Job Knoester

Online zien we de vrouw van René gelijk na de uitzending reageren op het opvallende gedrag. Ze deelt dat dit toch echt niet de bedoeling is en gaat de strijd aan met haar man. Ze laat weten dat hij welkom is, maar het jasje? Die mag hij in de studio laten hangen. Barvrouw Ashley Zaat hangt hem aan de kapstok, waar hij wacht tot Job Knoester hem volgende week op komt halen. Als de foute jasjes-kenner ‘m wel wilt, natuurlijk. Renés exemplaar zou zomaar eens té lelijk kunnen zijn voor de collectie van Job!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...