Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt. 

Dit jurkje maakt Jutta Leerdam wel heel bijzonder

Jutta Leerdam weet van elke outfit wel iets bijzonders te maken. Maar wat de knappe blondine nou toch heeft aangetrokken, dat overtreft wel echt alles. Jutta besloot om met haar vriendinnen gezellig een avond uit te gaan. maar daar kon ze natuurlijk niet zomaar een outfit voor aantrekken. Dat moest wel even iets bijzonders worden. En dus heeft Jutta een van haar meest verleidelijke jurkjes uit de kast getrokken. En wat ziet het er toch goed uit. Jutta in haar prachtige outfit weet de aandacht te trekken van al haar volgers. En daar hoeft ze niet eens zo heel er veel moeite voor te doen.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat zich onder water filmen in minuscule

 Jutta Leerdam heeft ontzettend knappe vriendinnen

Natuurlijk is Jutta Leerdam een ongelooflijk mooie vrouw. Kijk maar eens naar dat ontzettend strakke in die verleidelijke jurk. Dat is simpelweg gewoon om je vingers bij af te likken. maar de vriendinnen van Jutta zijn ook erg knappe dames. De drie blondines laten zichzelf op de foto natuurlijk van hun beste kant zien. Ze hebben alle drie een zwarte outfit aangetrokken en zijn helemaal klaar voor het stappen. Op hun eigen manier weten de drie vrouwen stuk voor stuk verleidelijk over te komen. De kleding die ze dragen is strak, kort en simpelweg geweldig. Als je zulke knappe verschijningen tegenkomt tijdens het uitgaan dan wordt je als man simpelweg achterover geblazen. Je moet wel houden van Jutta en haar vriendinnen. De dames zijn de moeilijkste niet en delen daarom maar al te graag hun prachtige looks met de wereld.

De ondeugende look van Jutta Leerdam

Jutta pakt op de foto de handjes vast van haar vriendinnetjes. Ze lijkt een beetje de leider van de groep knappe dames te zijn. En deze leider heeft hele ondeugende plannen aan haar blik te zien. Jutta is natuurlijk weer vrijgezel en de knappe blondine kan niet wachten om samen met haar vriendinnen op jacht te gaan in de club. Met zijn drieën trekken de verleidelijke vrouwen eropuit om hun volgende prooi op te jagen. Mannen, wees dus gewaarschuwd, want Jutta Leerdam is zo te zien op oorlogspad. En ze stopt niet voordat ze haar volgende mannelijke slachtoffer met huid en haar zal verslinden.

Jutta Leerdam is klaar met het vrijgezellen leven

De knappe schaatsster had natuurlijk erg lang een relatie en het is voor haar nog even wennen om single te zijn. Maar zo te zien gaat dat niet heel lang meer duren. Als Jutta in zo’n verleidelijke outfit de deur uit gaat, dan heeft ze waarschijnlijk binnen no time een nieuwe man aan de haak geslagen. En dan hopelijk iemand die wel een goede match voor haar blijkt te zijn deze keer. Jutta is er in ieder geval klaar voor. Haar vriendinnen staan ook klaar om haar de hele avond te helpen met het vinden van de ideale man.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de knappe nieuwe vriendin van influencer Stefan de Vries

YouTuber Stefan de Vries heeft een nieuwe vriendin, maar houdt dat voorlopig nog even geheim. Toch is er nieuws!

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!