Foto: Vriendin van Denzel Dumfries laat zich van meest verleidelijke kant zien in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimy Kenswiel, vriendin van Denzel Dumfries, is in Qatar aanwezig om haar vriendje aan te moedigen. Met deze heerlijke foto zet ze heel Qatar op stelten!

Denzel Dumfries is aan het stralen op het WK in Qatar. Naast dat Denzel Dumfries op het veld scoort, scoort hij ook buiten het veld om. Met de prachtige Jaimy Kenswiel als vriendin heeft Denzel Dumfries zeker weten ook gescoord! In Qatar kijkt iedereen z’n ogen uit!

Jaimy Kenswiel in strakke broek naar stadion

Jaimy Kenswiel komt niet vaak voorbij op de sociale media van Denzel Dumfries. Ze is ook een stuk minder bekend dan de Mikky Kiemeneys en AnneKee Molenaars van deze wereld. Ondanks dat ze niet zo beroemd is, heeft ze toch al sinds 2015 een relatie met Denzel Dumfries. We hadden haar dus al lang kunnen kennen! De prachtige brunette heeft zelfs al twee kinderen met de Nederlandse voetballer. Nu het WK in Qatar bezig is komen alle vriendinnen van de voetballers vaker in beeld, zo ook Jaimy Kenswiel. Per direct laat de knappe brunette zichzelf van haar meest verleidelijke kant zien. In een heerlijke Louis Vuitton-broek loopt ze bij het stadion rond. Zo komt niet alleen haar partner, maar ook zijzelf ontzettend goed voor de dag in Qatar!
Jaimy Kenswiel ziet Denzel Dumfries zijn beste wedstrijd spelen

Jaimy Kenswiel is al een paar dagen in Qatar laat ze met deze prachtige foto weten. Ze ging hier lekker een hapje eten. Of dit ook met Denzel Dumfries is, is niet bekend. Wel heeft Jaimy haar uitstekende best gedaan om er geweldig uit te zien. Haar make-up is on point en haar jurkje ziet er ook verleidelijk uit. Met een diepe inkijk zie je perfect wat Denzel Dumfries in zijn knappe vriendin ziet. Dat Jaimy Kenswiel al een tijdje in Qatar was betekent dat ze Denzel Dumfries vanuit het stadion zijn beste wedstrijd heeft zien spelen. Met twee assists en één goal is Dumfries de man of the match. Door zijn bijdrage heeft Nederland gewonnen van de Verenigde Staten. Hij haalde z’n inspiratie ongetwijfeld uit het feit dat Jaimy vanaf de tribune aan het juichen was voor hem! Wat Jaimy Kenswiel ook gedaan heeft, als ze ervoor zorgt dat Dumfries zo blijft spelen is ze het hele WK welkom!
Dit is de vriendin van Denzel Dumfries

Veel mensen weten niet wie de vriendin van Denzel Dumfries is. Door middel van dit heerlijke plaatje krijg je een beter beeld van de mooie Jaimy Kenswiel. Met haar prachtige heeft ze Denzel Dumfries voor zich weten te winnen. Twee kinderen verder pakt niemand Dumfries ook meer af van deze mooie brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!