Foto: Vriendin van Denzel Dumfries laat zich van meest verleidelijke kant zien in Qatar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimy Kenswiel, vriendin van Denzel Dumfries, is in Qatar aanwezig om haar vriendje aan te moedigen. Met deze heerlijke foto zet ze heel Qatar op stelten!

Denzel Dumfries is aan het stralen op het WK in Qatar. Naast dat Denzel Dumfries op het veld scoort, scoort hij ook buiten het veld om. Met de prachtige Jaimy Kenswiel als vriendin heeft Denzel Dumfries zeker weten ook gescoord! In Qatar kijkt iedereen z’n ogen uit!

Jaimy Kenswiel in strakke broek naar stadion

Jaimy Kenswiel komt niet vaak voorbij op de sociale media van Denzel Dumfries. Ze is ook een stuk minder bekend dan de Mikky Kiemeneys en AnneKee Molenaars van deze wereld. Ondanks dat ze niet zo beroemd is, heeft ze toch al sinds 2015 een relatie met Denzel Dumfries. We hadden haar dus al lang kunnen kennen! De prachtige brunette heeft zelfs al twee kinderen met de Nederlandse voetballer. Nu het WK in Qatar bezig is komen alle vriendinnen van de voetballers vaker in beeld, zo ook Jaimy Kenswiel. Per direct laat de knappe brunette zichzelf van haar meest verleidelijke kant zien. In een heerlijke Louis Vuitton-broek loopt ze bij het stadion rond. Zo komt niet alleen haar partner, maar ook zijzelf ontzettend goed voor de dag in Qatar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaimy Kenswiel (@jaimykens)

Jaimy Kenswiel ziet Denzel Dumfries zijn beste wedstrijd spelen

Jaimy Kenswiel is al een paar dagen in Qatar laat ze met deze prachtige foto weten. Ze ging hier lekker een hapje eten. Of dit ook met Denzel Dumfries is, is niet bekend. Wel heeft Jaimy haar uitstekende best gedaan om er geweldig uit te zien. Haar make-up is on point en haar jurkje ziet er ook verleidelijk uit. Met een diepe inkijk zie je perfect wat Denzel Dumfries in zijn knappe vriendin ziet. Dat Jaimy Kenswiel al een tijdje in Qatar was betekent dat ze Denzel Dumfries vanuit het stadion zijn beste wedstrijd heeft zien spelen. Met twee assists en één goal is Dumfries de man of the match. Door zijn bijdrage heeft Nederland gewonnen van de Verenigde Staten. Hij haalde z’n inspiratie ongetwijfeld uit het feit dat Jaimy vanaf de tribune aan het juichen was voor hem! Wat Jaimy Kenswiel ook gedaan heeft, als ze ervoor zorgt dat Dumfries zo blijft spelen is ze het hele WK welkom!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaimy Kenswiel (@jaimykens)

Dit is de vriendin van Denzel Dumfries

Veel mensen weten niet wie de vriendin van Denzel Dumfries is. Door middel van dit heerlijke plaatje krijg je een beter beeld van de mooie Jaimy Kenswiel. Met haar prachtige lichaam heeft ze Denzel Dumfries voor zich weten te winnen. Twee kinderen verder pakt niemand Dumfries ook meer af van deze mooie brunette.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jaimy Kenswiel (@jaimykens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!