Foto: Voorovergebogen Sylvana IJsselmuiden laat zich diep in haar shirtje loeren in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden heeft maar weer eens van zich laten horen. Ze plaatst twee ontzettend mooie selfies op het internet.

Met deze foto’s verbaast Sylvana IJsselmuiden heel het internet

De mooie blondine weet echt wel wat ze doet als ze weer een interessant plaatje online deelt. Ze speelt af en toe wel een klein beetje naïef, maar Sylvana is absoluut niet dom. Ze weet echt wel wat voor effect een foto heeft als ze een beetje voorover buigt. Dan worden de mannen van Nederland namelijk helemaal wild. De presentatrice heeft sinds kort een hometrainer staan en natuurlijk moet die even uitgetest worden. Het is voor Sylvana niet net zo leuk als echt op de fiets, maar er hangen ook een aantal belangrijke voordelen aan. Zo kan ze bijvoorbeeld nu veel makkelijker een mooie selfie maken tijdens het fietsen. En dat is toch wat je wil. Hieronder staat een klein voorproefje van de foto’s, maar voor meer zal je naar Sylvana haar Instagram pagina moeten gaan!

Sylvana IJsselmuiden weet mannen te betoveren met haar blik

De blonde presentatrice weet precies hoe ze een blik op moeten zetten waar alle mannen van Nederland van op hol slaan. Daar is ze inmiddels wel heel erg goed in geworden. En als je als man dan ook nog een klein beetje de mooie vormen van Sylvana kan bewonderen dan ben ja pas helemaal betoverd. Dat effect heeft Sylvana nou eenmaal op mannen. En dat is ook helemaal niet erg, aangezien de foto’s die Sylvana deelt absoluut niet naar zijn om te mogen zien. Je staat misschien alleen een beetje naar je scherm te staren als je ze voor de eerste keer ziet, maar dat is nog wel te doen. De blondine weet ook op haar foto’s weer ongelooflijk veel likes binnen te krijgen.

Sylvana IJsselmuiden heeft een wonderbaarlijk effect op mannen

Als Sylvana een beetje lief naar je lacht, dan ben je het helemaal kwijt. Dat is nou eenmaal het effect wat deze mooie blondine op mannen heeft. Geen wonder dat haar foto’s ook zo vaak leuk worden gevonden. En de mooie blondine vindt het helemaal niet erg om een extra stapje te zetten voor haar volgers. Ze draagt daarom ook altijd de mooiste, strakste en minst verhullende pakjes voor haar fans om ervoor te zorgen dat ze het altijd naar hun zin hebben. En dat werkt zo te zien ontzettend goed.

Sylvana heeft ook echt hele mooie vormen

De blondine heeft dan ook wel weer het geluk dat ze ontzettend mooie vormen heeft. Die zorgen er eigenlijk voor dat ze altijd wel goed op de foto staat. Je hoort daardoor haar fans ook niet zoveel klagen. Die vinden het ontzettend leuk om even te mogen gluren naar de leuke vormen van de blonde presentatrice. Sylvana schaamt zich in ieder geval niet voor hoe ze eruit ziet en laat trots alles zien. Dat maakt haar ook zo leuk. Met haar vrolijke houding, plaatst ze de ene mooie foto na de andere. En natuurlijk zijn haar fans daar een beetje gevoelig voor. Die genieten van elk plaatje.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden kan op Instagram

Als je nou nog niet genoeg hebt gehad van Sylvana en haar fijne foto’s, dan moet je even naar Instagram toe. Daar staat nog veel meer leuks op je te wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!