Foto: Voorovergebogen Chatilla van Grinsven laat prachtige puppies zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chatilla van Grinsven laat al haar volgers op Instagram smelten. De basketbalster buigt diep voorover en laat haar prachtige puppies zien!

Chatilla van Grinsven deelt een stel aandoenlijke foto’s via Instagram. De basketbalster laat haar prachtige puppies zien op onderstaande kiekjes. Chatilla houdt deze aandoenlijke puppies ook nog even stevig vast!

Chatilla van Grinsven houdt van hondjes

Chatilla van Grinsven deelde onlangs via Instagram een stel aandoenlijke kiekjes. De basketbalster deelt een stel foto’s uit een redelijk oude doos, ongeveer zo’n 8 maanden geleden. Hier was de basketbalster in Maleisië, voor een heel spannend avontuur. De basketbalster ging namelijk haar puppy ophalen! Duke, het schattige hondje, was gelijk helemaal verliefd op zijn nieuwe baasje. Wat logisch is, want de outfit waarin Chatilla verscheen is ook om verliefd op te worden. Chatilla pakte Duke gelijk sterk beet en liet hem vanaf toen niet meer los. We zien verschillende voorovergebogen kiekjes van de twee en mogen op deze manier een kijkje nemen in hen eerste ontmoeting. Chatilla was duidelijk gelijk ook helemaal verliefd op Duke, en besloot hem definitief mee te nemen naar Nederland. Sindsdien woont het hondje alweer 5 maanden bij Chatilla in ons kikkerlandje, en benadrukt de basketbalster dat hij snel groot wordt.

Lees ook: Foto: Chatilla van Grinsven deelt schokkende beelden van haar rode vlees

Chatilla van Grinsven verleidt volgers met uitdagende blik

Chatilla van Grinsven kennen we natuurlijk als een basketbalster, maar ze kan nog veel meer! Model staan voor een fotocamera is onder andere één van de dingen waar de bloedmooie atleet een kei in is. En precies om deze reden, staat Chatilla op de cover van het VROUW magazine! Ze deelt wat ‘behind the scenes’ beelden via Instagram. We zien onder andere hoe zo’n fotoshoot in z’n werking gaat. Chatilla poseert voor de camera en toont een uiterst verleidelijke en uitdagende blik richting de camera. Hiermee weet de basketbalster in één keer iedereen sprakeloos te maken achter de camera, en thuis op de bank. Ze gooit d’r haar nog een keer naar achter, en poseert wederom met haar wilde krullen in de war..

Lees ook: Susan Radder slaat terug richting Chatilla van Grinsven na Expeditie Robbinson: “Rot op”

Chatilla van Grinsven daagt volgers uit om samen te spelen

Chatilla van Grinsven is een verleidelijke dame. Dat is één ding wat duidelijk is. Dit verleidelijke lijkt de basketbalster alleen nog maar te verhogen door alles wat ze op Instagram plaatst. Zo deelde Chatilla onlangs weer een uitdagende foto, met een zeer verleidelijk aanbod richting haar volgers. “Let’s go play and live a little x“. Gepaard met deze uitspraak ging een foto waarin ze haar lippen tegen een basketbal aanzet. Dat is natuurlijk nog steeds hetgeen waar Chatilla voor leeft, dus de basketbal blijft haar eeuwige liefde.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?