Foto: Voormalig Ex on the Beach-deelneemster Lie Meurs draagt wel héél kort topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lie Meurs is een prachtige Vlaamse vrouw. Ze verscheen in Ex on the Beach en Ex on the Beach Double Dutch. Nu plaatst ze megapikante foto’s op haar Instagram… Dit wil je zien!

Shirtje van Lie Meurs houdt het bijna niet meer

De Vlaamse Lie Meurs is een geweldig mooi model. Met haar 247 duizend volgers op Instagram is ze erg populair en ze plaatst dan ook regelmatig prachtige foto’s van zichzelf. Ze heeft écht een beeldschoon lijf en dat weet ze zelf ook maar al te goed. Ze is niet voor niets in Ex on the Beach verschenen. Vervolgens keerde ze terug in Ex on the Beach Double Dutch. Voor die programma’s moet je natuurlijk ook wel een heel lekker hebben. Lie kwalificeert zichzelf perfect voor de rol en laat dat ook zien op haar sociale media. Onlangs plaatste ze een foto op haar Instagram waar elke man van zal gaan kwijlen. Ze staat in een grote garage naast een betonnen paal. Haar arm strekt ze hoog boven zich uit en ze leunt tegen de paal. Doordat ze haar arm zo hoog houdt, trekt ze haar shirtje een beetje mee… als je zo’n klein stukje stof nog een shirt kan noemen. Je kunt bijna alles zien dat ze onder haar shirt heeft. Een kleine hint: ze draagt er niks onder.
Lie Meurs trekt strakste pakje ooit aan

Zoals je hierboven al wel even gezien hebt, heeft de blondine een ontzettend lekker lijf. Dat weet ze zelf maar al te goed. Regelmatig plaatst ze foto’s op haar Instagram waarbij ze heel veel van zichzelf laat zien. Ons hoor je niet klagen, Lie! In een foto die ze recentelijk plaatste op haar Instagram verhaal heeft ze het strakste pakje ooit aangetrokken. Ze poseert weer hetzelfde als hierboven: met haar arm omhoog, leunend tegen een wandje aan. Ze draagt een jumpsuit waarbij beide schouderstukjes over dezelfde schouder vallen. Daardoor ontstaat er een gat precies bij haar inkijkje. Om de outfit af te maken heeft ze haar lange, blonde haar in een halve paardenstaart gedaan en heeft ze lange, zwarte handschoenen aangetrokken. Wat een prachtig plaatje!

Lie Meurs

Lie Meurs doet alles wat god verboden heeft

Het blonde model is absoluut niet bang om te laten zien hoe ze eruit ziet; ook onder haar kleding. Ze staat er dus niet per se om bekend dat ze een onschuldig meisje is. Tijdens Halloween laat ze wederom zien dat ze een stoute kant heeft. Ze plaatst een filmpje op haar Instagram waarop ze verkleed is als non, maar daarbij heeft ze een kruis op haar hoofd dat op de kop hangt. In het bijschrift zet ze: “unholy”. Daarbij draagt ze een heel laag jurkje waarbij haar flinke jongens goed te zien zijn. In de reacties lijkt het wel alsof iedereen spontaan verliefd wordt op de prachtige dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!