Foto: Volledig onherkenbare Sylvie Meis knalt bijna uit haar topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie is onherkenbaar vanwege haar nieuwe bos met krullen. En alsof dat nog niet spectaculair genoeg was, springt haar blouse ook nog bijna open. 

Knappe Sylvie Meis is nu echt onherkenbaar

De prachtige presentatrice is momenteel helemaal niet meer te herkennen vanwege haar nieuwe look. Normaal gesproken heeft de blondine van dat lange, steile haar. Maar speciaal voor een shoot heeft ze haar haren laten krullen. En dat geeft weer een heel ander beeld op Sylvie. Met krullen ziet ze er gelijk een stuk avontuurlijker uit. En dat zorgt er weer voor dat ze stiekem er ook een beetje knapper uit ziet. Sylvie kan krullen absoluut goed hebben. Misschien moet de mooie blondine er maar eens over nadenken om permanent over te gaan op een flinke krullenbos.

Lees ook: Wow! Sylvie Meis ritst jasje helemaal open na zweterige workout
Ontzettend verleidelijke outfit blijkt bijna open te knappen bij Sylvie Meis

Niet alleen haar kapsel, maar ook haar outfit heeft een flinke upgrade gehad. Sylvie is ook op dat vlak bijna onherkenbaar. Al is het wel zo dat het topje van Sylvie flink op springen staat. Er hoeft maar het kleinste foutje te gebeuren en er worden plotseling hele andere foto’s gemaakt. Wel is dit een outfit die punten scoort. Veel van haar volgers zijn dan ook wel van mening dat deze kledingstijl nog langer mag blijven. Met foto’s als deze is weet Sylvie Meis zich in de ogen van haar fans praktisch onsterfelijk te maken.
Hoe komt Sylvie Meis aan die prachtige krullen?

Voor iemand als Sylvie, met zulk steil haar, duurt het even om dit soort krullen goed te krijgen. Maar voor de mensen de geïnteresseerd zijn, plaatste de presentatrice een video op haar Instagram. Je ziet hier vooral heel erg goed het verschil tussen geen krullen en krullen. En hoewel Sylvie redelijk onherkenbaar wordt met haar nieuwe kapsel, is het absoluut een geweldige look. Sylvie mag dus zeker vaker de krultang in haar kapsel zetten, want het scoort ongelooflijk goed.
De geheimen van Sylvie Meis verder onthult

Behalve haar nieuwe krullen en erg verleidelijke outfit, heeft Sylvie ook een grote laag make-up op haar gezicht zitten, speciaal voor deze shoot. Om aan deze onherkenbare look te komen, moest Sylvie echter wel vrij lang in de visagie. En daar heeft de knappe blondine ook maar een filmpje van gemaakt. Je moet toch iets als je zo lang stil moet zitten. Het is verbazingwekkend wat voor verschil de juiste kleding, het juiste kapsel en de juiste make-up hebben op iemand. Natuurlijk zag Sylvie er voor haar make-over ook gewoon beeldschoon uit. Maar na deze transformatie lijkt ze bijna een compleet ander mens te zijn geworden. Haar volgers smullen in ieder geval van de foto’s en kunnen niet wachten wat Sylvie hierna zal doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...