Foto: Volgers in shock door onverwachte transformatie van Gwen van Poorten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Gwen van Poorten is veel te zien op televisie en online. Zo’n opvallende transformatie ontgaat dus helemaal niemand.

De meerdere persoonlijkheden van Gwen van Poorten

Gwen is een ontzettend enthousiaste dame die veel op je beeldscherm voorbij komt. Zo is ze presentatrice, heeft ze een boek geschreven, zet ze zich actief in voor vrouwen, heeft ze twee podcasts en is ze lekker actief op haar sociale media. Onlangs plaatste ze een selfie waarbij ze aankondigde dat ze er zo uitzag op het ADE (Amsterdam Dance Event). In eerste instantie moet je goed kijken naar wat er op de foto gebeurt… het is er namelijk erg donker, maar als je eenmaal doorhebt wat er anders is aan Gwen, schrik je je een hoedje. Ze heeft namelijk haar haren helemaal rood geverfd. Of het permanent is of niet, weten we niet, maar we weten wel dat het haar erg leuk staat! In het bijschrift zegt ze: “M’n ADE alterego. Ze heeft nog geen naam…” In de reacties gaan mensen los met hun ideeën voor een naam voor de alterego van Gwen van Poorten. We zien een ‘Gwenda’ voorbij komen, maar ook een ‘Rox (the fox)’. Er zitten allemaal leuke ideeën tussen. Welke zou ze kiezen?
Gwen van Poorten valt onderbuurman flink lastig

Gwen heeft samen met een vriendin en bekende Nederlander, Geraldine Kemper een podcast genaamd De Grote Vooroordelen Show. Samen gaan de dames in gesprek over verschillende vooroordelen die vastgeroest zitten in deze maatschappij. Zowel Gwen als Geraldine plaatsen daar regelmatig video’s van op hun beide Instagram accounts. Onlangs plaatste Gwen zo’n video waarbij ze een paar opvallende dingen achter elkaar heeft geplakt. Het begint met een verhaal waarbij Gwen, in haar net nieuwe woning, haar balkon ging schoonmaken en haar onderbuurman per ongeluk gloor in het oog sprayde. Dat klinkt als een lekker begin. Uit dit verhaal kwam haar quote: Liever verre vrienden dan goede buren. Als tweede horen we een kort verhaaltje over hoe Gwen haar hond ging uitlaten en iets in de bosjes hoorde. Toen ze ‘hallo’ riep, kreeg ze een ‘hallo’ terug. Daar schrok ze natuurlijk ontzettend van. Als laatst komen we erachter dat Gwen helemáál niet houdt van het landelijke gevoel tijdens het WK of NK voetbal. Geraldine noemt wat dingen op die daarbij horen, maar Gwen kan alleen maar reageren met: “Echt alles in mij schreeuwt: ‘Nee!'”.
Zo helpt Gwen van Poorten jou de winter door

In een video die Gwen onlangs op haar Instagram tijdlijn plaatste, vertelt ze een aantal feitjes. Zo zegt ze bijvoorbeeld dat 89% van de mensen zich minder goed voelen tijdens de herfst en de winter. Dat komt omdat je meer melatonine aanmaakt, dus je hebt minder energie. Daarnaast maakt je lijf ook minder seratonine aan, dus zit je minder lekker in je vel. Gwen heeft daar wat op bedacht en helpt je om je beter te voelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!