Foto: Vivianne Miedema heeft relatie met de ex van andere Oranje Leeuwin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivianne Miedema is weer gelukkig in de liefde. maar wel met de ex van een andere Oranje Leeuwin. Gaat dat goed?

Oranje Leeuwin Vivianne Miedema heeft sinds kort weer een relatie. Haar nieuwe vriendin is Beth Mead, met wie ze samen speelt bij Arsenal. Nu is het al gevaarlijk om een relatie te beginnen met een teamgenoot, maar Vivianne heeft nog even meer olie op het vuur gegooid. Beth is namelijk ook nog eens de ex-vriendin van Daniëlle van de Donk, haar teamgenoot bij de oranje Leeuwinnen. Zorgt dit voor veel frictie of blijft het allemaal goed gaan?

Lees ook: Wat verdienen de Oranje Leeuwinnen aan salaris per wedstrijd?

Nieuwe vriendin voor Vivianne Miedema

Vivianna Miedema kan haar geluk niet op. Haar nieuwe vriendin, de knappe speelster van Arsenal, Beth Mead, is namelijk een hele leuke vrouw. Vivianne heeft het dus getroffen. Maar er zitten natuurlijk een paar haken en ogen aan de relatie van de twee. Wat doe je namelijk als je flinke ruzie hebt met elkaar, wat in een relatie wel eens gebeurt, maar je wel samen op het veld moet spelen en presteren? Dat is een lastige positie. Ook is Beth natuurlijk de ex van Daniëlle van de Donk en dat kan nog eens wat onenigheid geven bij de Oranje Leeuwinnen. Vooralsnog lijkt alles in ieder geval goed te gaan. Daniëlle is zelf ook weer enorm verliefd, dus jaloerse gevoelens zullen niet zo snel in de weg zitten.

Vivianne Miedema blikt terug op EK van Oranje Leeuwinnen

Hoewel Vivianne alweer druk bezig is bij Arsenal, had ze laatste nog wel een momentje om even terug te blikken op het EK Vrouwenvoetbal. In de kwartfinale werden de dames uitgeschakeld. Dat was dubbel zuur voor Vivianne, die vanwege corona een groot deel van het toernooi niet mee kon doen. Zij moest vanaf haar hotelkamer toekijken hoe haar team naar huis werd gestuurd. Vivianne vond het een lastig EK. Ze heeft niet kunnen waarmaken wat ze graag had laten zien. Ze is door haar besmetting ook heel ziek geworden en kon absoluut niet meespelen. Dat was een flinke teleurstelling voor de voetbalster. Inmiddels is ze wel bijgekomen van het teleurstellende EK en heeft ze haar blik op de toekomst gericht. Vivianne kan niet wachten om te gaan presteren met Arsenal.
Vivianne heeft een prachtige vrouw aan de haak geslagen

Zoals je kan zien op bovenstaande foto is Beth Mead een enorm knappe dame. Vivianne mag dan ook flink van geluk spreken dat ze deze prachtige blondine aan de haak heeft kunnen slaan. Natuurlijk is Vivianne zelf ook een ontzettend mooie vrouw en heeft ze een hoog charisma. Dus eigenlijk is het ook heel logisch dat de twee vrouwen bij elkaar zijn gekomen. Hoewel ze nog niet zo vaak bij elkaar gezien zijn is het koppel nu al een van de leukste stellen binnen de voetbalwereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.