Foto: Victoria Koblenko zorgt voor veel prikkels met sprookjesachtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko is in Disneyland. En daar raakt ze behoorlijk snel overprikkeld door alles wat ze tegen het lijf loopt. 

De prachtige Victoria Koblenko is momenteel te vinden in Disneyland. Daar is ze alleen zo snel overprikkeld van alle geluiden, lichtjes en attracties dat ze er niet helemaal van kan genieten. En dat terwijl alle mensen om haar heen juist overprikkeld raken van Victoria. Ze heeft namelijk een bijzonder shirtje aangetrokken, waar ieders aandacht gelijk heen gaat. Zoals je kan zien is het shirtje best wel een aandachtstrekker. Misschien niet heel handig als je juist mensen een beetje wilt ontlopen vanwege de prikkels die je binnen krijgt. Maar gelukkig houdt Victoria vol en werd het toch een mooi avontuur.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko wordt tussen haar benen gefilmd door man

Victoria klaagt over prikkels in een prikkelend shirtje

De prachtige actrice besluit om even te klagen bij haar volgers over alle prikkels die ze binnen krijgt in Disneyland. Maar dat doet ze in het meest prikkelende shirtje wat de mensen daar ooit gezien hebben. Misschien raakt Victoria ook wel overprikkeld van zichzelf. het is in ieder geval niet aan te raden om dat uit te proberen. Spiegels moeten dus koste wat het kost vermeden worden. Het shirtje van Victoria trekt wel gelijk vol de aandacht. het doet haar prachtige lichaam goed uitkomen. Het shirtje zit ook vrij laag, waardoor Victoria in het warme weer gelijk goed bij kan bruinen. Zo houdt ze ook nog wat over aan het hele Disneyland avontuur.

Victoria geeft eerlijke review van kinderattractie

Tijdens een ritje door een kinderattractie krijgt hele nieuwe gedachtes bij de letter Z. De attractie staat er namelijk vol mee. Met heftige lichtjes en harde geluiden en het feit dat er overal schreeuwende kinderen zijn die op doelwitten proberen te schieten, zorgt ervoor dat dit niet de favoriete attractie is die Victoria gezien heeft tijdens haar bezoekje aan Disneyland.

Victoria laat zich rond reiden door jonge privé chauffeur

Na een tijdje is Victoria er klaar mee en besluit ze om zich rond te laten rijden. Haar zoontje mag de chauffeur zijn. Maar helaas rijdt deze auto alleen over een metalen rails en komt Victoria dus niet heel veel verder. Toch vermaakt ze zich prima en ze deelt even hoe haar zoontje stoer achter het stuur zit. Stiekem is ze wel een beetje trots op hem. En wie weet? hij doet het nu al heel erg goed, dus misschien kan hij zijn moeder later wel echt rond reiden als privé chauffeur.

Victoria en Disneyland zijn geen gouden combinatie

Uiteindelijk heeft Victoria het prima naar haar zin gehad in het park, maar dat heeft weinig te maken met de mensen of attracties. De prikkels waren vrij heftig, maar haar zoontje vond het ontzettend leuk in het park en dat telt natuurlijk ook mee. Daarbij kon Victoria haar opvallende shirtje aan, waardoor ze een beetje kon zonnebaden tijdens het rondlopen en flink de aandacht kreeg van de mensen om haar heen. Snel teruggaan naar Disneyland, dat zal Victoria niet doen. Maar als ze gaat neemt ze zeker weer dit shirtje mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.