Foto: Victoria Koblenko kan niet kiezen tussen open jurkje of kort rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko is ontzettend druk bezig met haar uiterlijk. Kledingkeuzes zijn te moeilijk voor Victoria dus vraagt ze haar volgers maar om hulp. Gaat ze voor een strak shirt met een rokje of toch een strakke jurk?

Victoria Koblenko staat voor moeilijke keuze

Er is paniek in huize Koblenko want Victoria weet maar niet wat ze moet aantrekken. Waarschijnlijk komt het wel vaker voor dat Victoria met handen in het haar voor haar kledingkast staat. De blondine heeft namelijk zoveel kleding dat het moeilijk is om te beslissen wat je elke dag moet aantrekken. Tenminste het lijkt alsof Victoria heel veel kleding heeft want op haar Instagram verschijnt ze elke keer weer in een ander outfitje. Al besluit Victoria nu dat het tijd is voor een nieuwe aanpak. De actrice beseft dat ze gewoon de hulp van haar volgers kan inschakelen om een keuze te maken. De eerste foto is genomen vanuit de spiegel van Victoria. Hierdoor zie je nog net haar lippen en de groene jurk van de voor en achterkant.

Victoria Koblenko in strakke groene jurk

De eerste outfit waarover Victoria Koblenko twijfelt is dus de groene jurk. Het is een lange jurk die helemaal tot aan de enkels van Victoria komt. Het stofje is een soort geribbeld en ziet er super zacht uit. Op level van comfortabel lijkt het dus een erg goede keuze. Alles rekt lekker mee maar de jurk zit toch strak om Victoria haar . De jurk is alles behalve saai door een aantal bijzondere details. Zo is er aan de voorkant van de jurk een soort kruis gemaakt. Deze twee stroken beginnen op de voorgevel van Victoria en lopen door tot aan haar rug. Onder het kruis zijn twee stukken stof weggehaald. Hierdoor is er een groot stuk van Victoria haar rug helemaal bloot. Dit maakt de jurk gelijk een stuk spannender.

Victoria Koblenko in kort rokje

De tweede outfit die Victoria als optie heeft is heel vergelijkbaar. De top lijkt namelijk precies hetzelfde op de jurk maar dan in een T-shirt model. Hierdoor zitten de lijnen er nog steeds maar er is geen uitgesneden rug of een lange onderkant. Het is wel in precies dezelfde kleur en stof. Het lijkt de iets degelijkere optie van de twee. Toch wil Victoria het nog een beetje een spannende look maken door het shirtje te combineren met een kort rokje. Het rokje valt nog boven de knieën van Victoria en is bruin met een blokpatroon. Het is een lastige keuze voor Victoria. Het is onduidelijk of ze gewoon niet kan kiezen wat ze op dat moment aan moet of welke van de twee ze moet kopen. De volgers van Victoria zijn er wel over uit want maar liefst 70% kiest voor de jurk.

Victoria Koblenko is toegetakeld bij kapper

Actrice Victoria Koblenko is maar druk met haar uiterlijk in de weer. Zo is ze naast het uitzoeken van een outfit ook even langs de kapper geweest. Hiervan deelt Victoria een foto dat ze eruit ziet als een buitenaards wezen. Met allemaal gekleurde zilverfolie in haar haren. Het eindresultaat mag er dan zeker wel wezen want Victoria is gegaan voor een ‘coole’ tint.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...