Foto: Victoria Koblenko geniet van vibraties in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko deelt een stel opvallende kiekjes via Instagram. De blondine neemt een wel héél aparte pose aan op het strand..

Victoria Koblenko deelt een stel opvallende foto’s via Instagram. De blondine doet al poserend in haar verhaal over geheimzinnige vibraties. Ook probeert de blondine meer te relaxen, en aan de foto’s te zien is dat wel goed gelukt. Victoria lijkt namelijk wel héél ontspannen op de foto’s..

Ontspannen Victoria Koblenko geniet van vibraties

Victoria Koblenko wilt meer ontspannen! En doet via Instagram haar verhaal. Dit doet ze door middel van een stel foto’s, die tegelijkertijd ook heel goed weergeven hoe ontspannen de blondine op dit moment is. We zien Victoria in , terwijl ze een aantal opvallende poses aanneemt. Wat deze poses precies betekenen, is voor veel mensen een raadsel. In ieder geval lijkt het voor Victoria zelf maar al te duidelijk, ze wilt meer ontspannen! “Man, wat is ontspannen voor vrouwen toch een uitdaging, en ik leer nu pas ik 42 ben hoe essentieel het is om vooral in het tweede gedeelte van je cyclus rustiger aan te doen“. En ontspannen, dat doet Victoria geheel op haar eigen manier! De blondine besloot namelijk in haar eentje te gaan dansen, met haar ogen dicht. Victoria beweert dat dit dé manier voor haar is om lekker relaxed te worden. “In 10 minuten vibraties verhoogd“. Welke vibraties precies, Victoria? Ook vraagt ze aan haar volgers wat hen ‘recept’ is voor meer ontspanning. “En dan bedoel ik niet Netflix & Chill, want dat is geen ontspanning“…

Lees ook: Video: Superlenige Victoria Koblenko wordt kletsnat tijdens gekke trucjes

poserende Victoria Koblenko gaat voor uitdaging

Victoria Koblenko heeft een flinke uitdaging voor haarzelf bedacht! De blondine vond kennelijk dat ze wat moest afvallen, dus besloot Victoria om te gaan ‘watervasten’. Tijdens een water fast drink je voor een bepaalde tijd alleen maar water. En Victoria heeft besloten het twee weken te gaan doen! “Op dit moment ben ik bezig met een water vast. Twee weken. Vrijwillig!“. Dit intense en diepe proces durft onze blondine dus wel aan te gaan. Echter is de manier waarop ze deze uitdaging aankondigt, wederom uiterst . Ze deelt bij dit bericht een stel selfies, waar haar troeven behoorlijk naar buiten komen. Wat natuurlijk niet erg is, zeker niet voor de volgers van de blondine.

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko viert verjaardag met foto van haar enorm gebergte

Victoria Koblenko geniet van strandvakantie

Victoria Koblenko bewijst opnieuw dat ze er van houdt om in te poseren. De blondine plaatst maar al te vaak foto’s in haar op het strand, en zit daar dan ook vaak lekker bij te bewegen. Zo ook nu weer, waar Victoria Koblenko hevig aan het dansen is op het warme strand. In haar natuurlijk, dus haar volgers hebben geluk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...