Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat doet mond wijd open voor zoete verrassing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bloedmooie barvrouw Ashley Zaat heeft het weer voor elkaar. Ze plaatst een foto waar iedereens mond, ook die van haar, van open valt. 

Ashley Zaat legt iets op haar tongetje op charmante foto

De knappe blondine is niet weg van een feestje hier of daar. Ze staat ook wel een klein beetje bekend als een feestbeest. En dat bewijst de barvrouw van VI maar weer eens goed met deze verleidelijke foto. Haar mondje heeft ze alvast open gedaan en ze heeft iets op haar tongetje gelegd. Zou dat ook zo gaan met Ashley tijdens het uitgaan? Wat een wilde dame is het toch ook. Daarom is iedereen ook zo verzot op haar. Ashley is niet bang om er helemaal voor te gaan. de braafste is ze niet. Maar dat kan ook niet, anders houd je het namelijk nooit vol in een studio met Johan, Wilfred en René.

Het verleidelijke mondje van Ashley Zaat

Als je beter kijkt blijkt het maar om een chocolaatje te gaan wat Ashley op haar tong heeft liggen. Ze houdt iedereen dus een heel klein beetje voor de gek. Maar ze zit er wel enorm verleidelijk bij in deze positie. Voor veel mannen zal dit dan ook wel een klein beetje een fantasie zijn om Ashley zo voor zich te hebben liggen. De blondine weet precies hoe ze de meest verleidelijke foto’s voor haar publiek moet maken. Toch hadden de meeste mensen deze foto niet helemaal aan zien komen en valt iedereens mond dus open van verbazing. Dat effect heeft het verleidelijke mondje van Ashley Zaat op haar volgers.
Ashley Zaat likt nog even goed aan stokje

De prachtige blondine had een hele fotoshoot met allerlei zoetigheid en de foto’s die ze deelt zijn ook om van te snoepen. Ashley had dus al een chocolaatje op haar tongetje, maar nu likt ze ook nog eens verleidelijk aan een stokje. En daar moet ze zelf ook een beetje van lachen. Ashley heeft goed door hoe haar foto’s overkomen, maar kiest er gewoon voor om deze foto’s te delen op haar Instagram. Ze is dan ook niet voor niks zo geliefd bij haar volgers. Ashley houdt ervan om lekker gek te doen en daar hoort gewoon af en toe een foto zoals dit bij. Daarbij ziet de blondine er prachtige uit, en dat is natuurlijk wat telt.

Meer foto’s van prachtige blondine Ashley Zaat

Als je nog meer van dit soort prachtige foto’s van de blondine wilt zien, dan moet je haar zeker eventjes gaan volgen op Instagram. Daar deelt Ashley namelijk alleen maar van dit soort spannende en verleidelijke foto’s met haar publiek. Ze zorgt er persoonlijk voor dat je het geen moment koud hoeft te hebben deze winter, want van het kijken naar de ontzettend hete foto’s van Ashley Zaat, krijg je het vanzelf weer warm.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?