Foto: ‘Verwarde’ Ali B loopt als een zombie door Disneyland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juicechannel is weer lekker bezig. De laatste partij roddels heeft betrekking op niemand minder dan Ali B. De rapper ziet er uit als een zombie. 

Het gaat tegenwoordig niet meer zo goed met rapper Ali B. na de hele rel rondom televisieprogramma The Voice of Holland. Nu zal de hele zaak rondom TVOH nog vers in het geheugen liggen, maar voor het geval het toch even weggezakt is: Een aantal mensen achter de schermen bij de talentenjacht gedroegen zich niet zoals je dat hoort te doen. Van affaires tot gedwongen seksuele handelingen en flinke intimidatie. Marco Borsato kreeg de laag flink te pakken, maar ook Ali B. werd flink beschuldigd. En hoewel de zaak nog steeds loopt, lijkt hij toch al schuldig te zijn bevonden door Nederland. En dat heeft gevolgen. Ali kan namelijk niet meer zijn dure etentjes betalen.

Lees ook: Yvonne Coldeweijer helemaal klaar met TVOH-schandaal na kritiek Linda de Mol

Ali B. komt verward over op Disneyland foto

Juicechannel kreeg een foto binnen met info over Ali b, die er volgens de bron erg slecht uitzag. Hij wandelde verward door Disneyland. Waarschijnlijk is Ali met zijn familie er even tussenuit. Maar hij is duidelijk niet op zijn gemak. Dat is ook niet zo gek, aangezien heel Nederland momenteel over hem valt. Ali wordt aan alle kanten gecanceld en er lijkt voor de rapper geen einde aan te komen. Nu heeft Ali zich ook enorm misdragen en daar zitten consequenties aan vast. Het geeft mensen als Yvonne Coldeweijer in ieder geval een hoop nieuw materiaal om over te praten. En dat vinden al die roddelkanalen helemaal niet erg.

Ali B. heeft niet genoeg geld voor fritessaus

Het is niet erg goed gesteld met de financiën van rapper Ali B. de laatste tijd. Zo heeft de rapper te weinig geld om nog luxe uit eten te gaan. Maar toch moet de beste man eten. Dat doet hij dan ook bij de lokale MacDonald’s. Maar ook daar gaat het mis. Zo heeft Ali niet genoeg geld voor een extra sausje bij zijn frietjes. En in plaats van dat te accepteren begint de rapper een heel gedoe met het personeel in de hoop dat hij alsnog een beetje saus krijgt. Maar daar snapt het slimme personeel niet in. Het mag duidelijk zijn dat Ali flink van zijn voetstuk gevallen is. Ali B. heeft niet meer de centen en het aanzien van vroeger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ali B (@alibspec)

Ali B. houdt zich koest de afgelopen maanden

De afgelopen maanden, in navolging van de aflevering van Boos over de misstanden binnen The Voice of Holland, heeft Ali zich heel erg stil gehouden. Hij heeft het bij een statement gelaten waarin hij beweert onschuldig te zijn en wacht verder de onderzoeken af. Wat die uiteindelijk gaan uitwijzen is nog niet bekend, maar het is vrij duidelijk dat het klaar is met de populariteit van Ali B. De rapper zal nooit meer zo groot worden als hij was.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.