Foto: Vandaag Inside-kijker is helemaal klaar met Angela de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Angela de Jong is niet op haar mondje gevallen en daar is niet iedereen blij mee. Eerst liet ze zich al hard uit over Dionne Stax en nu schuift ze ook nog eens aan bij Vandaag Inside. De kijkers zijn er op zijn zachts gezegd flink klaar mee.

Angela de Jong schuift aan bij Vandaag Inside

Het is weer eens zover, de kritische Angela de Jong mag weer aanschuiven bij de mannen van Vandaag Inside. De vorige keer dat Angela de Jong aanwezig was kwam ze ook al flink in opspraak, mede doordat er, door Margriet Voormans, was opgeroepen niet meer naar de show te gaan. Dit kwam door het kaarsenverhaal rondom Johan Derksen. Eigenwijs als Angela de Jong is ging ze natuurlijk wel naar de uitzending toe en daar liet ze zich flink uit. Zelfs de man van Angela zei dat ze niet moest gaan maar niks hield haar tegen. Toch was Angela van mening dat het programma Vandaag Inside niet van de buis moest worden gehaald omdat dat niks opschiet. Misschien mag ze vanwege die reden nu wel wederom bij de uitzending aansluiten? Of wellicht om voor weer een beetje nieuwe opruiing te zorgen bij het programma?

Kijkers zijn niet blij met Angela de Jong

Die opruiing is al begonnen voordat Angela de Jong überhaupt een voet in de studio heeft gezet. Op twitter werd bekent gemaakt dat de columniste aanwezig is en sindsdien gaat het flink los met de reacties. Veel trouwe kijkers van Vandaag Inside hebben dus niet heel veel zin dat Angela aanschuift. Want ze gaat gegarandeerd haar ongezouten mening geven. Zo komen er verschillende bijzondere bijnamen voor Angela naar voren zoals: ‘Zure hok’ en ‘Een vreselijk omhooggevallen mens dat niets meer kan dan tv kijken en toastjes eten’. De meningen over Angela zijn dus duidelijk. Weer een andere kijker laat weten erg blij te zijn met het nieuws: ”Mooi dan hoef ik vanavond niet te kijken. Kan ik lekker naar het voetbal.” Er zijn slechts een paar positieve reacties van mensen, die vinden dat Angela de Jong tenminste eerlijk en recht voor haar raap is.

Angela de Jong brand Dionne Stax volledig af

Het wordt spannend wat Angela de Jong gaat vertellen bij Vandaag Inside, want er verscheen onlangs nog een erg kritisch artikel. Zo kraakte Angela het nieuwe programma van Dionne Stax volledig af. De kritiek bleef niet alleen bij het programma maar ging ook over Dionne Stax zelf. Momenteel is Dionne bezig met haar laatste programma voor AVROTROS genaamd Dionne en de First Ladies. In Angela haar column over Dionne begint ze nog enigszins positief. Het artikel begint Angela met vertellen dat het geen verassing is dat Dionne op tv is beland. Want volgens Angela komt dat doordat Dionne bloedmooi is en strakke truitjes draagt. Angela heeft ook een ongezouten mening over de tv programma’s van Dionne, want de documentaire die ze maakte noemt Angela ’tergend saai’. Heel lief is Angela dus niet over Dionne terwijl ze haar nooit iets heeft aangedaan. Om nog even de finale klap uit te delen aan Dionne zegt ze over haar nieuwste programma dat de diepgang heeft van een vissenkom. En bedankt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks op Twitter aangepakt om foute uitspraak

Hélène Hendriks is razend populair bij de kijker. Toch kreeg de blondine het aan de stok met een fan op Twitter...

Foto: Celine Huijsmans ontmaskerd als verleidster

Televisiepresentatrice en Radio538-DJ Celine Huijsmans heeft met deze actie veel mensen heel erg laten schrikken...

Video: Maan de Steenwinkel draagt heel weinig in donkere kamer

Maan is één en al flirt! Ook in deze video beweegt ze zich verleidelijk rond in een donkere ruimte.