Deze FOTO van Marieke Elsinga bij RadioRing gala zorgt voor ophef

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Marieke Elsinga weten het zeker na het zien van deze foto vij het RadioRing gala, Mattie Valk is smoorverliefd op Qmusic radiomaatje Marieke.

Marieke Elsinga wint Zilveren RadioSter

Donderdag 28 januari was het zover, het RadioRing gala. Alhoewel de grootste prijs van de avond toch wel de Gouden RadioRing is, keken velen vooral uit naar de winnares van de Zilveren RadioSter. De genomineerden voor die ring waren niemannd minder dan

Volgens de volgers van de brunette kan het namelijk niet anders dan dat Mattie smoorverliefd is op Marieke. De manier waarop hij kijkt, zegt volgens hen meer dan 1000 woorden. (lees verder na de foto/video)

Mattie en Marieke zijn gelukkig in de liefde

Andere volgers willen niets horen van dit volgens hen ‘onzinverhaal’. Zij weten het zeker: Mattie en Marieke zijn niets meer dan gewoon hele goede vrienden. Een bewerking die kracht bij wordt gezet door het feit beiden al gelukkig zijn in de liefde met hun partners. Zo vierde Marieke onlangs nog haar éénjarige jubileum met haar vriend Sander. Mattie Valk is op zijn beurt ook alweer een tijdje gelukkig met zijn vriendin Jamy.

Marieke Elsinga vriend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.