Deze FOTO van Marieke Elsinga bij RadioRing gala zorgt voor ophef

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Marieke Elsinga weten het zeker na het zien van deze foto vij het RadioRing gala, Mattie Valk is smoorverliefd op Qmusic radiomaatje Marieke.

Marieke Elsinga wint Zilveren RadioSter

Donderdag 28 januari was het zover, het RadioRing gala. Alhoewel de grootste prijs van de avond toch wel de Gouden RadioRing is, keken velen vooral uit naar de winnares van de Zilveren RadioSter. De genomineerden voor die ring waren niemannd minder dan Annemieke Schollaardt en Emmily de Wilt. En ja, net als de voorgaande twee jaren ging Marieke Elsinga er weer met de winst vandoor! [poll id=”81″]

‘Hij kijkt smoorverliefd naar Marieke Elsinga’

Alhoewel Marieke Elsinga en haar radiostation Qmusic er met de prijzen vandoor gingen, was er echter toch een andere gebeurtenis die bij haar volgers bleef hangen. Ergens in de Instagram stories van Marieke Elsinga kwam namelijk een foto voorbij van het moment dat Marieke haar zilveren RadioSter in ontvangst nam. Nu zijn we inmiddels natuurlijk wel gewend aan het feit dat Marieke zilveren sterren in de wacht sleept. Het was dan ook haar radiomaatje Mattie Valk, die links op de foto te vinden is, die voor ophef zorgde.

Volgens de volgers van de brunette kan het namelijk niet anders dan dat Mattie smoorverliefd is op Marieke. De manier waarop hij kijkt, zegt volgens hen meer dan 1000 woorden. (lees verder na de foto/video)

Mattie en Marieke zijn gelukkig in de liefde

Andere volgers willen niets horen van dit volgens hen ‘onzinverhaal’. Zij weten het zeker: Mattie en Marieke zijn niets meer dan gewoon hele goede vrienden. Een bewerking die kracht bij wordt gezet door het feit beiden al gelukkig zijn in de liefde met hun partners. Zo vierde Marieke onlangs nog haar éénjarige jubileum met haar vriend Sander. Mattie Valk is op zijn beurt ook alweer een tijdje gelukkig met zijn vriendin Jamy.

Marieke Elsinga vriend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!