Foto: Uitgeputte Puck Moonen ligt wijdbeens op bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen ligt er wel heel ontspannen bij op deze foto. En geef de knappe brunette eens ongelijk. Er zat net een zware training op.

De vermoeide blik van Puck Moonen

Als Puck Moonen één ding heel goed kan, dan is het wel haar volgers betrokken houden bij haar sportcarrière. De knappe brunette deelt altijd alle momentjes, zowel de mooie als de minder mooie momenten, met haar volgers. Op die manier leren ze haar pas echt goed kennen en weten ze echt goed wie ze nu eigenlijk steunen. Puck is sowieso wel blij met de aandacht, die vindt het fijn om lieve woordjes te krijgen van haar fans. En die geven Puck natuurlijk alle aandacht die ze nodig heeft na een lange dag trainen.

Lees ook: Foto: Wielrenster Puck Moonen kleedt zich om in eigen achtertuin

Puck Moonen heeft een wel heel erg open houding

Zoals je kan zien op de foto heeft Puck besloten om een wel heel erg open houding aan te nemen op het kiekje. Als je niet beter weet zou je bijna denken dat Puck je uitnodigt om erbij te komen liggen. Alleen haar blik vertelt natuurlijk weer een heel verhaal. Je kan duidelijk zien dat Puck even helemaal klaar is en dus ook niet echt rekening houdt met hoe ze op camera over komt. De knappe brunette gaat lekker wijdbeens op haar bed liggen. Gelijk heeft ze, want het is ook een hele fijne manier van in bed liggen. Zeker na een lange dag is het gewoon even fijn om ongegeneerd in je bedje bij te komen. Puck blijft voorlopig nog wel even lekker liggen, maar dat geeft haar wel mooi de tijd om foto’s te plaatsen van eerder op de dag.
Puck plaatst een foto vol goede moed

Terwijl ze in bed ligt plaatst Puck nog even een foto van hoe ze daarvoor, vol goede moed, haar fiets had gepakt om een beetje te sporten. Maar toen wist ze nog niet hoe moe ze zou zijn na afloop. Het is wel een erg fijne foto van de wielrenster. Ze draagt namelijk haar strakke wielrenpakje. En het pakje van Puck ziet er dan ook bizar goed uit.

Het ontzettend strakke pakje van Puck Moonen

Als je aan Puck Moonen denkt, dan denk je aan haar ongelooflijke strakke pakjes. Die zijn namelijk altijd een lust voor het oog. In die pakjes zie je pas echt goed hoe knap Puck eigenlijk is. Alle mooie vormen van haar komen voorbij. Puck is dan ook heel openhartig en deelt haar maar al te graag met mensen. En dat vinden de volgers van Puck natuurlijk wel fijn, want dankzij de fietsende brunette, hebben zij nu allemaal leuke foto’s op hun feed. Er zijn ook maar weinig mensen te vinden die Puck niet geweldig vinden. De juiste mindset, in combinatie met het van Puck Moonen, dat is toch wel de gouden combo.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!