Foto: Uitgeputte Nicolette Kluijver heeft te diep in het glaasje gekeken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver lijkt helemaal uitgeput. Dan is een drankje natuurlijk niet handig om erbij te nemen.

De prachtige blondine heeft een ontzettend lange dag achter de rug. Eerst moest Nicolette namelijk gaan sporten. En dat kan nogal een aanslag zijn op je energielevels. Daarna mocht ze naar huis en ging ze er eens heerlijk bij zitten. Alleen het duurde niet lang voordat Nicolette uitgeput in slaap viel. Gelukkig zijn er video’s van het tafereel. En aangezien Nicolette ook de moeilijkste niet is, deelt ze die video’s met haar volgers.

Lees ook: Foto: Rick Brandsteder deed het met elk vrouwelijk crewlid tijdens opnames Expeditie Robinson
Nicolette begon de dag met gezond sporten

Nicolette begint haar dag met een stukje zweten in de sportschool. En dat voelt een partij goed. De prachtige presentatrice doet er alles aan om haar conditie op peil te houden. En dat betekent regelmatig de sportschool bezoeken en zichzelf helemaal afmatten. Vooral fietsen vindt Nicolette erg fijn om te doen. Tijdens het sporten maakt Nicolette een filmpje voor haar volgers, zodat zij ook zien waar de mooie dame nu mee bezig is. Nicolette wil wel in alle rust kunnen sporten en daarom heeft ze een niet zo opvallend pakje aangetrokken met een petje op. Natuurlijk staat ook deze outfit haar als altijd geweldig.

In de sportschool maakte ze nog hee voldaan een selfie

Nadat Nicolette klaar is met sporten, moet ze nog even een selfie maken om te laten zien wat nu het resultaat is van al die work-outs. En dat ziet er nogal indrukwekkend uit. Nicolette heeft een ontzettend knap . En dat komt allemaal door het gezonde eten en vele sporten wat de presentatrice doet. Ook heeft de knappe blondine nog wel een beetje zelfspot. Ze maakt namelijk een grapje over haar lange oordoppen, een teken dat ze dus aan de oude kant is.

Thuis aangekomen valt Nicolette in slaap op glas melk

Al dat sporten heeft wel een impact gehad op Nicolette. De prachtige blondine valt eenmaal thuis aangekomen in slaap op een glas met melk. Ze heeft in dit geval letterlijk te diep in het glaasje gekeken. Nicolette zou eigenlijk gewoon haar bed op moeten zoeken en de nodige rust moeten pakken. Maar daar komt de knappe presentatrice niet helemaal aan toe. Haar dochter heeft namelijk nog een heel klein verzoek.

Nicolette gaat een drukke nacht tegemoet

Nicolette valt al bijna in slaap, maar haar taken voor de dag zijn nog niet klaar. Haar dochtertje heeft een vriendinnetje uitgenodigd om te blijven slapen en dat betekent dat Nicolette wakker en alert moet blijven tot de meiden naar bed gaan. Ze is namelijk verantwoordelijk voor beide dames en wie weet wat ze nog allemaal uit gaan spoken. Voor je het weet hebben ze het plan opgevat om zelfstandig taart te gaan bakken en halen ze zich open aan het keukengerei of verbranden ze zich aan de oven. Nicolette moet dus nog even scherp blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.