Foto: Uitgeputte Heleen van Royen toont zachte kussens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen houdt er wel van om haar volgers een beetje inkijk te geven in haar leven. Alleen neemt ze die lijfspreuk nu wel heel letterlijk. 

De prachtige Heleen van Royen vindt het niet erg om haar volgers een uniek kijkje te geven in haar leven. Ze is vrij openhartig in alles wat ze doet. En daar komt ook deze mooie foto vandaan. Heleen is niet zo preuts en geeft dan ook graag meer van zichzelf dan de meeste mensen zouden doen. Zo laat Heleen iedereen meegenieten van haar prachtig zachte kussens.

Lees ook: Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner
Heleen rust lekker uit op zachte tuinbankkussens

Heleen plaatst een heerlijk nieuwe foto en een leuk spontaan filmpje op haar Instagram. In de video is te zien hoe Heleen, die even van huis is geweest, voor het eerst sinds tijden weer geniet in haar eigen achtertuin. En dat vindt de prachtige schrijfster echt geweldig. Voor haar is er niks mooiers dan in haar eigen achtertuin zitten en een beetje ontspannen. Dan komt Heleen helemaal tot rust. Zitplek heeft Heleen genoeg. Zo kan ze plaats nemen in een van de luie tuinstoelen die ze heeft, of ze gaat net als in de video op haar bankkussens zitten. En dat is toch een partij ontspannen. Heleen heeft in haar tuintje in ieder geval genoeg ruimte en hoeft zich niet druk te maken dat er iemand haar in de weg zit. Dat zal haar niet zo snel gebeuren.
Heleen pronkt met nieuw jurkje

Net op tijd voor de zomer heeft Heleen een nieuw jurkje aangeschaft waar ze de komende maanden vaak genoeg mee rond kan lopen. En dat jurkje moet natuurlijk even aan de buitenwereld worden vertoond. Hoe weren de volgers van Heleen anders dat zij een ontzettend leuk jurkje heeft uitgezocht. Heleen pronkt met haar nieuwe kledingstuk. En dat zou iedereen zoen, als ze het figuur van Heleen hadden. Als je er zo goed uit ziet in een jurkje, dan is het bijna een schande om daar vervolgens niks mee te doen. Heleen denkt er ook zo over en besluit om haar volgers dus een keer goed te verwennen met een mooie foto.
Heleen is klaar voor de zomer

In een van haar nieuwste foto’s op Instagram geeft Heleen aan al helemaal klaar te zijn voor de zomer. En dat bewijst ze maar weer met alle mooie foto’s in zomerse jurkjes en outfits die Heleen de laatste tijd op haar Instagram zet. Met al haar mooie kledingstukken weet Heleen toch wel flink de verkoeling te pakken en daarmee komt de prachtige schrijfster de zomer wel door. Zonder zich al te druk te maken over de hitte, kan Heleen de komende tijd de meest luchtige pakjes uit haar kast halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!