Foto: Uitgeklede Puck Moonen kan moeilijk met de hitte omgaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is gespot met een enorme zweetplek op haar wielerpakje, maar daar weet de knappe wielrenster wel wat op. 

Knappe wielrenster Puck Moonen heeft slimme oplossing voor hitte

De aantrekkelijke Puck Moonen heeft het natuurlijk ook enorm warm deze dagen. Dat is ook niet zo gek, want Puck zit elke dag ook nog eens op haar warme fietsje in plaats van voor de airco. En dat krijg je het in die strakke pakjes die al die wielrensters dragen, toch wel echt een beetje warm. Maar Puck heeft een slimme manier gevonden om niet oververhit te raken. Ze gaat namelijk thuis bijna zonder kleding door het leven. Maar is het dan echt nodig, zo’n groot verschil tussen thuis en buiten op de fiets? Nou, eigenlijk wel, want de knappe wielrenster heeft namelijk best wel een flinke natte plek in haar pakje zitten. Kijk zelf maar!

Lees ook: Trotse Puck Moonen laat meer zien dan de bedoeling is op foto in spiegel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen zoekt thuis de verkoeling op

De oplossing voor Puck haar hitte probleem? In huis bijna niks dragen! En dat lijkt best wel goed te werken. De knappe wielrenster loopt thuis gewoon rond in haar bikini. Zo kan ze lekker in haar tuin nog een beetje bijkleuren. Wél geniet de aantrekkelijke sporter nog van een hete koffie. Want zelfs met dit weer heeft Puck haar heerlijke cappuccino gewoon nodig. Helaas moest Puck precies niezen toen ze een slok wilde nemen van haar heerlijke drankje. En al het schuim van de cappuccino ging alle kanten op. Puck zat helemaal onder met het witte goedje. Dat was natuurlijk geen gezicht en dus moest ze zo snel mogelijk daar iets op bedenken. Puck pakte een doekje erbij en ging snel aan de slag met schoonmaken. Wel deelde ze nog het ongelukje met haar volgers, om ook maar aan te geven dat ze maar een mens is.

Puck geniet overdag van heerlijke rust

De avonden is wanneer Puck Moonen haar fiets erbij pakt om een beetje te gaan trainen, want daar moet ze momenteel overdag niet aan denken met al die hitte. Daarom zit Puck overdag ook heerlijk in haar koele huis te genieten met haar bakjes koffie tot het moment komt dat ze zonder al te veel zweten weer naar buiten kan. De aantrekkelijk brunette is nog steeds heel hard aan het trainen voor haar komende wielerwedstrijden. Maar ze weet ook heel erg goed wanneer ze haar rust moet pakken. Want het slechtste wat Puck nu kan doen is zichzelf over het randje gooien. De knappe wielrenster blijft altijd goed op zichzelf letten. Haar volgers zijn daar wel blij mee. Die willen niet dat hun favoriete wielrenster iets overkomt natuurlijk. En in de avond als het koel is, kunnen ze genieten van de strakke trainingspakjes van Puck Moonen, die dan de wegen onveilig maakt met haar fiets.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?